Димитър Делчев е новият лидер на Движение България на гражданите“.

...
Димитър Делчев е новият лидер на Движение България на гражданите“.
Коментари Харесай

Новият лидер на Движение България на гражданите“ е Димитър Делчев

Димитър Делчев е новият водач на " Движение България на жителите “. Той беше и единственият кандидат на поста, откакто Богдана Станоева се отдръпна минути преди началото на Четвъртото национално партийно заседание на придвижването. Новият ръководител се разгласи за необятна анти ГЕРБ коалиция на идващите локални избори:

Нашата цел ще бъде дружно с други партии от политическия набор да разбием модела, с който ГЕРБ ръководят общините, модела на основаване на феодални владения, които имат за цел единствено да изсмукват ресурсите на локалните общини. Възможните сътрудници са всички партии, които желаят либералност за България, всички партии, които желаят същинска смяна в нашето общество.

За необятно реформаторско болшинство и незабавна нова платформа за партньорства на практична основа, ориентирана към обществото, прикани досегашният ръководител на партията Меглена Кунева :

Назряват условия за огромна коалиция на справедливостта, която да спре застоя. Добре знам, че ние ще бъдем острието на такава коалиция. Това е коалиция, на която ще се основават локалните избори.
Меглена Кунева съобщи още, че ще продължи да работи в политиката.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР