Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов – Праховеца на Титан“ с

...
Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов – Праховеца на Титан“ с
Коментари Харесай

Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов – Праховеца на „Титан“с безумни строежи в центъра на София?

Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов – Праховеца на „ Титан “ с безумни градежи в центъра на София? Скандалните пернишки предприемачи с название „ Гърнетата “, към този момент са изцяло уверени, че са софиянци. Основание за това им дава фактът, че кметът на София Васил Терзиев, прочут още като Васко Ухото и основният проектант на столицата Здравко Здравков им позволиха да си развяват байряка в центъра на града.

Медията напомня, че Митко Гърнето (Димитър Борисов) и Праховеца (Иво Иванов)

по извънредно неразбираем, а съгласно мнозина и искрено престъпен метод, съумяха да заграбят от Министерство на защитата извънредно апетитно място в центъра на София. Двамата пернишки предприемачи изненадващо се оказаха притежатели на каре земя сред бул. „ Гурко “ и бул. „ Раковски “, както и на емблематичната седесарска постройка „ Синият лъв “. Там те сякаш в началото имаха намерение да строят небостъргач, само че неизвестно за какво сега копаят основи и зидат дребна постройка, която обаче по градски клюки щяла да бъде просто дребен бар.

Последната граница на интернет: Отдалечените племена на Амазонка 12.06.24 16:13 Димитър Борисов-Гърнето и Иво Иванов – Праховеца на „ Титан “с безумни градежи в центъра на София? 12.06.24 16:06 CBS: Военноморските сили на Съединени американски щати ще следят съветски кораби, които се насочват към Куба 12.06.24 15:49 ИЗВЪНРЕДНО! Ново земетресение разклати България 12.06.24 15:31 Изхвърлете тези храни от кухнята, в случай че желаете да живеете дълго 12.06.24 15:09

Че въпросните двама персонажи схващат от питейни заведения си проличава по физиономиите им и по легендите за хилядите литри алкохол, които пернишките им тела са погълнали през годините. В същото време обаче, даже на хубав разум като този на Кирил Петков би вдянал, че двамата „ царе на боклука “ нямат грам разбиране от мениджмънт на сходен вид заведение.

Разбира се, както нормално се случва при сходен вид персонажи,

това че те не знаят нещо, никога не е мотив, те да не вършат нещо. Както се споделя, по остаряла Пернишка традиция “Ние разбираме от всичко! ”.


Вече също по този начин е изцяло ясно, че Гърнето и Праховеца твърдо са решили, че желаят да си поркат в центъра на София, като за задачата към този момент зидат лично капанче. Дори и преди да е издигнато е видно, че то би могло да бъде съперник само на кафенето до Обредния дом в Перник, а негов единствен клиент би могъл да бъде единствено Райко Кръвта, който обаче за жалост е мъртъв от години.

В същото време различен е по-интересният въпрос,

а той е, докога от Министерство на защитата ще си бъркат по дупките, вместо да създадат цялостно следствие за това по какъв начин тези двама скандални предприемачи се снабдиха с толкоз апетитно парче земя в центъра на София. Абсолютно същото, несъмнено, е годно и за прокуратурата, както и за всички останали органи и институции, имащи отношение към един сходен проблем. Също по този начин ще е добре сътрудниците публицисти най-сетне да излязат от изборната си заспалост и идващия път, когато видят лицата Васил Терзиев и Здравко Здравков, да им потърсят сметка за тази поредна скица, която от километри смърди на тежка корупция.

преди време стана ясно, че Праховеца от “Титан ” и Гърнето подвигат небостъргач, откакто лапнаха стратегически терен от военните в центъра на София.

Източник: MediaMall

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР