Димитър Бербатов вярва, че Манчестър Юнайтед все още има шанс

...
Димитър Бербатов вярва, че Манчестър Юнайтед все още има шанс
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Едно време в Юнайтед биехме с по 1:0

Димитър Бербатов има вяра, че Манчестър Юнайтед към момента има късмет да се класира за Шампионска лига - само че признава, че е неотложно " алените дяволи " да подобрят играта си нахлуване, с цел да вкарват голове. Тимът на Ралф Рангник позволи проваляне с 0:1 от Евертън през уикенда и е отбелязал единствено едно попадение в последните три мача, когато Фред изравни против Лестър на " Олд Трафорд ".

Поредицата от издънки, включващи нулевото и тъждество с Уотфорд, е повода тимът да се свлече до седмото място в таблицата, изоставайки на шест точки от четвъртия Тотнъм, макар скорошната победа с 3:2 против отбора от Северен Лондон.

Бербатов, който показа " Златната обувка " с Карлос Тевес от Манчестър Сити през сезон 2010/11, обаче не отписва възможностите Юнайтед да приключи в четворката. Българинът се причисли към Дани Уебър, Уес Браун и журналиста от " Таймс " Пол Хърст в тазседмичния епизод на " Дебата ", воден от Стюарт Гарднър, и направи обмислен разбор на актуалната обстановка на " Олд Трафорд "

" Е, беше сложен сезон, това е несъмнено, призна Димитър. - Тази загуба против Евертън в допълнение усложни нещатна, само че шансът към момента е налице, макар, че Тотнъм води в битката да Топ 4. До края на сезона, както сме ставали очевидци в предишното, нищо не се знае. Така че към момента се надявам Юнайтед да се съберат и да се класират измежду първите четири. Искам да виждам Юнайтед в Шампионската лига, където им е мястото, и към момента мисля, че имат късмет да създадат това. "
 Евертън победи Манчестър Юнайтед с 1:0 във Висшата лига
Трагичен Ман Юнайтед се срина и на " Гудисън Парк ", Евертън със сериозна крачка към спасението

Антъни Гордън донесе успеха за " карамелите "

Бербатов, който се завръща на " Олд Трафорд " идващия месец, с цел да играе в мача на легендите против Ливърпул, беше запитан за офанзивата на Юнайтед.

" Кристиано Роналдо към момента може да вкарва голове и съм удовлетворен от всичко, което прави до момента. Антъни Еланга се появява на сцената и той е страховит гений. Надявам се Маркъс Рашфорд да успее да откри опора и да влезе във формата, която знаем, че има. Той може да бележи голове и да тероризира отбраните ", съобщи някогашният нападател на отбора.

" Мога да се съглася, че не вкарваме задоволително голове, с цел да спечелим мачовете. Ясно си припомням и Уес [Браун] може да ме поддържа тук, когато побеждавахме с 1-0, 1-0, 1-0 и това беше задоволителни да вземем три точки. За страдание това не се случва сега и заради това страдаме ", приключи Димитър Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР