Димитър Бербатов все още чака добра оферта от чужбина, но

...
Димитър Бербатов все още чака добра оферта от чужбина, но
Коментари Харесай

Бербатов прекратява състезателната си кариера, ако не получи добра оферта

Димитър Бербатов към момента чака добра оферта от чужбина, само че в случай че не получи такава в околните месеци, ще приключи спортна кариера. 37-годишният нападател има предпочитание да играе, само че разкри, че няма вид, в който да се причисли към български тим, съобщи.

„Хубавото в тази ситуация е, че хората непрекъснато ме питат къде ще играя. Може би не помнят, че съм на 37 години към този момент и непрекъснато ми се желае още и още да играя. Моето предпочитание е същото, само че човек би трябвало да е реалист и да знае опциите си сега. Ще видя още известно време, в случай че не може да се откри добра оферта от тим, може би е време да окачим обувките на пирона. Възползвам се да упражнявам с „Берое“, с цел да подкрепям форма. За страдание, толкоз време като си играл в чужбина, към този момент си надраснал някои неща, които се случват в България. Просто няма да бъде каквото ми се желае да бъде“, сподели Бербатов пред публицистите.

Бившият футболист на „Манчестър Юнайтед“ добави, че скоро ще излезе книга за живота му и по тази причина занапред му следва да избира книжарници, с които да работи.

Бившият нападател на „Тотнъм“ си спомни за срещата на националния тим с Хърватия, която „лъвовете“ печелят през 2002-а година с 2:0, като акцентира развиването оттогава до ден сегашен на Иван Ракитич и компания.

„Погледнато в профил, единствено като имена – нищо изненадващо, защото са много положителни като характерности, само че са съумели да създадат добър състав. Може би справедливо стигнаха до финала. Остана им една крачка, с цел да реализиран нещо феноменално. Ще гледаме и ще забележим какво ще стане.

Бербатов има вяра, че националният ни тим още веднъж ще реализира значими триумфи. Той даде и образец с хърватите, като загатна, че Модрич и съотборниците му играят на своя първи край.

Бившият футболист на „червените дяволи“ не изключи разновидността някой ден да поема управническия пост на българския футбол или да бъде треньор след години:

„В бъдеще нищо не се знае. Дали за жалост или не, ползите са ми много, и това някой път може да обърка човек и да го тласне в неверната посока. Има време и за треньорството. Аз съм още много млад. Сега приписвам повече време на фамилията, тъй че сега най-вече за тях имам време. Паралелно с това си развъртвам плановете, които желая да се развият“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР