Димитър Бербатов смята, че неговият бивш съотборник Гарет Бейл заслужава

...
Димитър Бербатов смята, че неговият бивш съотборник Гарет Бейл заслужава
Коментари Харесай

Бербатов: Бейл заслужава по-добро отношение

Димитър Бербатов счита, че неговият някогашен съотборник Гарет Бейл заслужава по-добро отношение в Реал Мадрид. Зинедин Зидан остави уелсеца отвън групата за последния мач от Шампионската лига в испанската столица и това породи подозренията за бъдещето му на “Сантиаго Бернабеу”. Освен това Бейл постоянно е освиркван от агитката на " белите”, макар гола му шедьовър от задна нощица във финала на Шампионската лига през май 2018 година, който е считам за най-красивия в историята. Бейл е подложен на критика, че не се приспособява добре към испанския метод на живот, не приказва добре локалния език, а заниманието му да играе голф също е под прицел. Според Бербатов почитателите на Реал не осъзнават какво украшение имат в лицето на уелсеца.

“Ситуацията за Гарет в Мадрид е доста комплицирана, само че хубавото е, че още веднъж играе, тъй че очевидно нещата малко са се подредили, съобщи Бербатов пред goal.com. - Предполагам, че са седнали и са поправили взаимоотношенията си, тъй като и той, и клубът желаят да има положителни резултати на терена.

За мен е необичайно състезател като Бейл, който е вкарал толкоз доста и значими попадение за тима си, да не получава нужното самопризнание. А и почитателите на Реал Мадрид... Те освиркваха даже Роналдо по едно време. Гледал съм ги по какъв начин освиркват Бейл и съм си казвал: " Какво, по дяволите, желаете?”

" Еден Азар също имаше проблеми, както и Пол Погба в Манчестър Юнайтед. Хората си мислят, че като струваш 100 млн. евро, можеш да дриблираш от едното наказателно поле до другото и да вкарваш без проблеми с всеки удар. Малък спад във формата кара почитателите да мислят отрицателно. А футболистите са просто човешки същества. Затова Гарет би трябвало да играе регулярно и би трябвало да реши казуса си допустимо най-скоро. Бих се радвал да го видя с екипа на Юнайтед, в случай че в Реал не го желаят. Това би бил добър ход за него “, сподели още Бербатов, който неотдавна разгласи отдръпването си от футбола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР