Димитър Бербатов смята, че Левски има сили да елиминира ПАОК

...
Димитър Бербатов смята, че Левски има сили да елиминира ПАОК
Коментари Харесай

Бербатов: Левски има сили да елиминира ПАОК

Димитър Бербатов счита, че Левски има сили да отстрани ПАОК във втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите, написа Спортал. Бившият нападател на отбора от Солун даде изявление за “Тема Спорт”, в което приказва за престоя си в Гърция, както и за някои особености на клуба. Бербатов изигра общо 17 мача и вкара 4 гола през сезон 2015/16.

“В момента ПАОК има добър състав. Мисля, че възможностите са 50 на 50, макар огромните финансови благоприятни условия на гръцкия клуб, които са с помощта на притежателя Иван Савидис. Те могат да си разрешат да закупят по-скъпи и по пътя на логиката по-добри футболисти, само че във футбола, доста добре знаем, че това не всеки път е гаранция за триумф в избран мач. Левски би трябвало да обърне внимание на Куртич в средата на терена, който в това време беше голмайстор на тима през предишния сезон с 18 гола”, изясни наблюденията си някогашният ас на “черно-белите”.

Бербатов показа и усещанията си от Левски. “В момента има огромно обединяване на почитатели и клуб. Станимир Стоилов съумя да вкара нов ред и да сътвори нужната атмосфера за позитивните резултати на тима напоследък. Имайки поради, че стадионът на Левски ще бъде цялостен в първия мач, може да се реализира добър резултат преди реванша, всичко е възможно”.

Бербатов взе отношение и по проблема с публиката за двата дуела. “Правилно е да няма гостуващи почитатели. Колкото и да си приказваме за ред и сигурност, на “Тумба” се усеща напрежение във въздуха”, сподели още някогашният национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР