Димитър Бербатов смята, че Кристиано Роналдо не бива да бъде

...
Димитър Бербатов смята, че Кристиано Роналдо не бива да бъде
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Кристиано Роналдо обича да доказва, че хората грешат за него

Димитър Бербатов счита, че Кристиано Роналдо не трябва да бъде винен, в случай че Манчестър Юнайтед не упее да се класира за Шампионската лига.

37-годишният португалец означи 23 гола през този сезон като голмайстор на „ алените дяволи “, само че тимът изостава в конкуренцията за четвъртото място, което слага и доста въпросителни към бъдещето му на „ Олд Трафорд “.

Бившият съотборник на Кристиано Роналдо Димитър Бербатов се надява звездата на отбора да остане в клуба.

„ Роналдо се оправя необикновено добре за възрастта си, с метода, по който играе и головете, които осъществя. Да имаш на сметката си толкоз доста попадения във Висшата лига на неговата възраст е необикновено достижение. Той прави това, което би трябвало да прави, а то е да вкарва голове “, сподели българинът в колонката си за компания за залози.

„ Играта му в този момент е по-различна от преди, само че едно нещо е непрекъснато, и това са головете. Той към момента основава положения и осъществя, което е толкоз значимо за всеки клуб “, написа още Димитър Бербатов.

„ Роналдо има още една година в Юнайтед, което е нещо положително съгласно мен. Сега зависи дали ще остане, или напусне. Ще се веселя да го видя да остане и, несъмнено, всичко зависи от новия управител и от това какво желае самият Роналдо. Той е икона във футбола, а когато си подобен, твоето мнение има значение”, добави някогашният състезател на Манчестър Юнайтед.

Въпреки това Димитър Бербатов си дава сметка, че в случай че Кристиано Роналдо желае да вдигне трофей от Шампионската лига още един път, то тогава може да му се наложи да продължи в различен клуб.

„ Ако той реши да си тръгне, не може да бъде винен “, добави българинът.

„ Когато сте привикнали да играете футбол в Шампионска лига всяка година, е мъчно да го приемете, в случай че не се получи един сезон. Представянето му през тази акция демонстрира какъв брой добре се грижи за себе си. Той желае да играе толкоз дълго, колкото може, с цел да покаже, че невъзможното е допустимо. Роналдо потвърди, че към момента може да го направи на 37 години във Висшата лига, той обича да потвърждава, че хората бъркат и съм сигурен, че ще желае да продължи да прави това и да играе още няколко години “, приключи Димитър Бербатов.

Тази вечер Манчестър Юнайтед приема Брентфорд в мач от Висшата лига на Англия от 22.00 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР