Димитър Бербатов ще продължи кариерата си в индийския клуб от

...
Димитър Бербатов ще продължи кариерата си в индийския клуб от
Коментари Харесай

Бербатов преминава в индийски клуб до дни?

Димитър Бербатов ще продължи кариерата си в индийския клуб от локалната " Суперлига " - " Керала Бластърс ", написа manoramaonline.com. Официалното оповестяване на договорката би трябвало да стане в идващите един-два дни, твърди още изданието.

" Керала Бластърс " е основан през 2014 година и се приготвя за своето четвърто присъединяване в индийската " Суперлига ". От новия сезон тимовете в страната ще играят през есента и пролетта и ще имат право на шестима чужденци, а " Керала " досега е записала трима. Това са канадският нападател Йън Хюм, сърбинът Неманя Лакич-Пешич и ганайският полузащитник Кураж Пекусън. Старши треньор е холандският експерт Рене Мюленстийн, а през предходната година " Керала " загуби финала за купата от " Атлетико де Колката " Калкута.

През новия сезон шампионата ще бъде с 10 тима, откакто нови два клуба бяха признати в Лигата.

36-годишният Бербатов е без тим повече от една година, откакто разтрогна контракта си с ПАОК Солун. Пред него имаше няколко благоприятни условия през този интервал да продължи кариерата си, само че по този начин или другояче до договорка не се стигна. За последно той тренираше с " Берое ", само че двете страни не подписаха контракт.

За интерес към българина се заприказва и от страна на френския първокласен " Монпелие ", само че информациите останаха единствено на равнище клюки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР