Димитър Бербатов се завърна в родния Благоевград, за да представи

...
Димитър Бербатов се завърна в родния Благоевград, за да представи
Коментари Харесай

Димитър Бербатов завършва турнето си със среща в Софийски университет

Димитър Бербатов се завърна в родния Благоевград, с цел да показа първата си и единствена автобиография " По моя метод " и по този начин даде старт на националното турне, отдадено на #D9Book.

Преди да влезе в книжарницата, голмайстор №1 в България се върна към детските мемоари и даже ги показа с милионите си почитатели в обществените мрежи, показвайки на почитателите родния си блок и пространството край него, изиграло значима роля в развиването му. След това Бербатов се насочи към книжарницата, пред която го чакаше дълга опашка от търпеливо чакащи фенове, измежду които десетки деца от разнообразни възрастови групи от футболната школа на Пирин, от която потегля по своя път към върха една от най-ярките български футболни звезди.

С думи като " Благодарим Ви, че вкарахте целия град в книжарницата " и " Искам да бъда като теб " мина близо петчасовата среща, а към 400 благоевградчани си потеглиха с " По моя метод " в ръка.

" Книгата " По моя метод " е самобитна школа. Който я прочете, ще открие вижданията ми за футбола, значимите послания, пътищата, които водят от ритането на вратата на гаража под блока до триумфа. Това, несъмнено, е моят метод. Аз описвам за моя път от родния Благоевград напред и нагоре.

Начинът може да не е годен за всеки, само че всеки може да прочете и да вземе това, което реши, да го приложи за себе си в опита си да успее в своя живот. Аз споделям моята истина и моя метод, всеки може да реши дали това е и неговият метод ", сподели още Бербатов.

Националното турне на " По моя метод " продължава в още 5 града - Велико Търново, Русе, Варна, Бургас и Пловдив и ще приключи с отворена среща със студенти и фенове в Софийски университет " Свети Климент Охридски ".

 Димитър Бербатов: Идва моментът, в който ще спра с футбола, никой тим не ме желае
Димитър Бербатов: Идва моментът, в който ще спра с футбола, никой тим не ме желае

" Обмислям по кое време и по какъв начин да го оповестя "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР