Димитър Бербатов се присъедини към отбора на Берое и ще

...
Димитър Бербатов се присъедини към отбора на Берое и ще
Коментари Харесай

Бербатов подсили "Берое" за лагера в Турция

Димитър Бербатов се причисли към тима на " Берое " и ще тренира дружно със старозагорци по време на лагера им в Белек, Турция.

Нападателят е без тим от пролетта на 2018 година, когато се раздели с индийския " Керала Бластърс ".

Той не е подписал контракт с " Берое ", нито е оповестил желанията си да публично да стане футболист на българския отбор. Бербатов ще тренира и евентуално ще се включи в част от контролите на старозагорци от подготвителния им лагер, а повода са околните му другарски връзки с треньора Александър Томаш.

Това не е първият път, в който двукратният първенец на Англия с " Манчестър Юнайтед " се включва в занимания на отбора. През лятото на 2017 година той още веднъж бе без тим, а от " Берое " му предоставиха опцията да поддържа форма с тях. До формален контракт обаче не се стигна.
Бербатов: Само " Берое " ме потърси, никой от ЦСКА не се свърза с мен Поддържам форма със старозагорци, не съм подписал контракт
Възпитаниците на Александър Томаш отпътуваха през днешния ден (16 януари) за турския курорт, където ще се приготвят до 1 февруари за пролетния дял от шампионата. Те ще изиграят 4 контроли в южната ни съседка - с румънския " Астра " Гюргево, унгарския " Мезьокьовешд-Жори ", азербайджанския " Нефтчи " Баку и полския " Заглембе ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР