Димитър Бербатов се изкара жертва на комунизма и е щастлив,

...
Димитър Бербатов се изкара жертва на комунизма и е щастлив,
Коментари Харесай

Бербатов жертва на комунизма: Редяхме се на километрични опашки за хляб. Ако е свършил, оставаш гладен

Димитър Бербатов се изкара жертва на комунизма и е благополучен, че това време отмина!
Футболната звезда и жива легенда на България Димитър Бербатов не остана по-далеч от доста известни персони у нас. Той също не си спомня с положително тоталитарния режим и счита, че сега страната ни е в по-изгодна позиция.
Митко разкрива в изявление, че детството му е било много тежко, тъй като е нямало каквото си поискаш за ястие. Дори самун е нямало в неограничени количества, когато отпред на страната е бил Тодор Живков.

Димитър Бербатов не харесва времето на комунизма
„ Спомням си, че имаше километрични опашки за самун. Всеки от фамилията се редеше по един час и по този начин се сменяхме. Като ти пристигна редът, взимаш каквото е останало. Ако е приключил хлябът, оставаш гладен. “, споделя Бербатов пред уеб страницата на „ Манчестър Юнайтед “, написа Politikavplovdiv.com.
Той разкрива, че се е чувствал много зле по време на социализма у нас, тъй като по магазините е нямало всичко и хората са се хранели единствено с лимитирано количество артикули.
Затова през днешния ден Бербатов е благополучен, че може да си разреши всичко и по магазините има всичко, което желае. Все отново той не не помни предишното си, с цел да съумява да възпитава дъщерите си, че не всеки път могат да тънат в разкош, както е в този момент.
По всичко проличава, че Димитър Бербатов не е последовател на митингите у нас, тъй като там са хора, които желаят по-добър живот, а подобен Митко към този момент има.
Прави усещане обаче, че той приказва много решително за комунизма, въпреки да е видял от него едвам 8 години, защото е роден през 1981 година, а през 1989 година пристигна демокрацията. От тези 8 сигурно помни най-вече 5, а се е редял на опашките не по-рано от първи клас, т.е. на 7 година

Всичко това буди съмнение, че той бърка времето на Тодор Живков с това на Жан Виденов. Да, и Виденов беше болшевик, само че по неговото време в България към този момент властваше демокрацията.
Бербатов твърди, че и като младеж не му е било елементарно. Когато е отишъл в София, с цел да играе за ЦСКА, той е живял на квартира и се е хранел нищожно.
Днес обаче Митко Бербатов има милиони и по тази причина няма по какъв начин да влезе в кожата на хилядите българи, които обикалят площадите всяка вечер.
/senzacia-bg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР