Димитър Бербатов се държи като мутра! Това твърди Ангела Стефанова

...
Димитър Бербатов се държи като мутра! Това твърди Ангела Стефанова
Коментари Харесай

Фейсбук провокация или реалност: Опит да се наблегне на спор на Димитър Бербатов с охранител

Димитър Бербатов се държи като мутра! Това твърди Ангела Стефанова във Facebook. Тя разгласява видео с негово присъединяване във групата, което обаче беше свалено много бързо.

На фрагментите се вижда по какъв начин мъж, наподобяващ много на футболната ни легенда, идва с колата си в регион, по който се движат пешеходци. Охранител се пробва да го спре, само че най-после отстъпва. Самото видео няма тон, само че от него е видно, че двамата мъже водят дълъг диалог.

По този мотив Ангела Стефанова написа:

" Еволюцията ли е тук?

Или - когато разпоредбите не важат за теб, защoто си Бербатов - и ти определящ разпоредбите, да минаваш на непозволено, да газиш деца и да се държиш като мутраНе, благодаря.
 Боби Михайлов: За последните 16 години си слагам оценка 5, в БФС няма корупция Боби Михайлов: За последните 16 години си слагам оценка " 5 ", в БФС няма корупция
Президентът на БФС Борислав Михайлов си сложи отлична оценка за работата си по отношение на прозрачността на футболния съюз и битката с коруп...

Ще не си инвестираш Бентлито в детския футбол!? "



В мненията някои от потребителите желаеха от авторката да даде повече информация за видеото, като опише къде и какво тъкмо се е случило. По-късно видеото беше отстранено. Припомняме, че на следващия ден, 12 октомври, ще се състои дълго чакания конгрес на БФС, с който би трябвало да бъде определен нов президент.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР