Димитър Бербатов разказа в детайли за срещата си с актьора

...
Димитър Бербатов разказа в детайли за срещата си с актьора
Коментари Харесай

Когато Бербатов срещна Анди Гарсия

Димитър Бербатов описа в елементи за срещата си с артиста Анди Гарсия, който е един от обичаните му. Двамата са се видяли инцидентно на летище преди година. Ето какво показа в този момент Митко в изявление за The Dubai Talk Show.

“Отивах към летището с моята другарка и видях да идва Анди Гарсия. И тъй като постоянно ме съпоставят с него, аз се разсмях и си споделих “хайде, това не е възможно”. И се приближаваме към този момент, а аз съм свенлив човек. И тъй като знам какво е да се натрапваш на някого. Когато хората идват при мен да желаят подпис или фотография, се старая да бъда добър с тях. Но от време на време просто си имал неприятен ден или пък бързаш, или просто не желаеш някой да те безпокои. И тъй като не желая да бъда от този вид хора и по тази причина се колебаех - дали да ида при него, дали пък да не го окачам. Може да е ангажиран и да ми каже “разкарай се”. И той от ден на ден наближава, а аз съм в алтернатива какво да сторя. И взех решение, че няма да го спирам. И двамата се разминаваме и аз си споделям “по дяволите, пропуснах шанса си”. А моята приятелката ми се кара, че не съм сторил нищо. И аз си заставам, почесвам се по главата, наподобявам неуместно. И тъкмо тогава внезапно виждам по какъв начин Анди се връща. Той не ме знае даже кой съм, а просто си се разхожда и търси нещо. И си споделям “ок, в този момент е моментът”. Отивам при него и му споделям “Г-н Гарсия, аз съм ваш огромен почитател. От България съм…”. И той отговоря “Ааа, България, знам тази страна”. Та се снимахме, той беше доста благ. Беше прелестно преживяване. И тогава разгласих фотографията в Instagram”.

Иначе неотдавна някогашният нападател на Манчестър Юнайтед дебютира в киното. Той взе присъединяване във кино лентата “Революция Х”, където играе мафиотски необут. “Наскоро участвах в един българи филм и това ми хареса - продължи Бербо пред The Dubai Talk Show. - Само един ден бяха фотосите с мен, само че хората там се държаха доста добре и не усетих никакво напрежение. Аз бях неприятният персонаж във кино лентата, който трябваше да бъде като мафиот. Опитвах се да не се засмея по време на фотосите. Ако се е получило добре, може би ще опитам и в различен филм. Това ми е слабостта - цялостен живот виждам филми.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР