Димитър Бербатов призова настоящото ръководство на БФС незабавно да си

...
Димитър Бербатов призова настоящото ръководство на БФС незабавно да си
Коментари Харесай

Бербо: Призовавам ръководството на БФС да си подаде оставките! Незабавно!

Димитър Бербатов прикани актуалното управление на БФС неотложно да си подаде оставката, като по този метод да поеме и виновността за настоящето едва показване на националния тим по футбол. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед приказва и по-обстойно по отношение на подозренията за огромен брой манипулирани мачове на територията на нашата страна.

" Даваме тази конференция, защото получаваме непрекъснато анонимни сигнали за нещата, които се случват в българския футбол. Такъв получихме и неотдавна.
 Кой ще е идващият прецакан?
Кой ще е идващият прецакан?

We need a hero...

До екипа ми доближи информация, че е формирано досъдебно произвеждане през 2019 година за манипулирине на футболни срещи. В създаването са употребявани СРС-а. Прозиводството се води за проведена незаконна група. Ние като част от футболната общност молим всички държавни институции да извърнат внимание на това произвеждане.

Призовавам Борислав Михайлов и хората от Изпълкома да си подадат оставките. Ако някой от футболната общност желае да каже за какво би трябвало да останат, да излезе и да го каже. На базата на тези обстоятелства, които споделих, желаеме оставката на ръководителите на БФС.

Всички тези неща ни водиха до мача с Грузия оня ден. Имали сме слаби мачове, само че позорът е още по-голям. Как ще се нахвърляш върху играчите. Естествено те си носят личната отговорност и всеки би трябвало да преосмислил представянето си. само че да излизаш и да хвърляш виновността върху тях.
 Иван Василев: Всички национали са страхотни - татуировки, обеци...
Иван Василев: Всички национали са страхотни - татуировки, обеци...

" Каква е виновността на БФС "

Призовавам управлението на БФС да си подаде оставките! Незабавно! Гледах мача с Грузия. Вие го отразихте. Президентът на БФС си потегля при 2:0. Ако е персонален проблем, добре, всички сме хора, обикновено. Но в случай че не е това, а повода е друга, не мога да го приема. Ти си индивидът, лицето и водачът. Колкото и да е мъчно, най-после отговаряш на неуместните въпроси.

Пътуваме с Гибралтар, младежите също играят с Гибралтар. Младежите никой не ги интересува. Те са с постоянните полети, тъй като нямало място в самолета. Недопустимо! Явно има черно тото, очевидно се случват някакви неща, очевидно има подадени сигнали и в последна сметка те би трябвало да бъдат разследвани. Фактите към този момент стават прекалено много и се пресичат. Длъжни сме да подаваме сигнали към ФИФА и УЕФА. Ще го вършим непрекъснато и ще им пиша писма всеки ден, в случай че се постанова. Една фотография приказва повече от 1000 думи. Подготвили сме го и ще го изпратим до ФИФА и УЕФА. Надяваме се на реакция. Искам светът да види защо става въпрос. Ще го разпространяваме и ще го изпращаме на другари. Надявам се, когато ги има документите, контракта и фотография, да има някаква реакция ".
 Бербатов: България е на осмо място в Европа по уредени мачове
Бербатов: България е на осмо място в Европа по уредени мачове

Посочи три от тях
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР