Димитър Бербатов предупреди английската звезда Хари Кейн, че го очакват

...
Димитър Бербатов предупреди английската звезда Хари Кейн, че го очакват
Коментари Харесай

Бербатов предупреди Хари Кейн

Димитър Бербатов предизвести британската звезда Хари Кейн, че го чакат тежки диалози с боса на отбора Даниел Леви. Както е известно, британският национал пожела да напусне „ шпорите” след края на сезона.

В сходна обстановка преди години изпадна и самият Бербатов, който тогава подаде молба за трансфер в опит да уреди прекосяването си в Манчестър Юнайтед. Българинът призна, че това е под напрежение миг за всеки един футболисти и предизвести Хари Кейн, че го чакат напрегнати диалози с клубната администрация.

„ Подаването на молба за трансфер е друго прекарване за всеки футболист. Някои играчи са уверени, вършат го с високо вдигната глава, а други са нервни и напрегнати. Когато аз подадох такава молба в Тотнъм се намирах някъде по средата на всичко това. Следвах своя път и това ми даваше убеденост, с цел да не бъда нервозен, само че в това време не бях супер убеден. Просто знаех, че това е нещо, което би трябвало да се случи”, показа той.

„ Беше разочароващо за клуба и почитателите, само че това бе последната стъпка в моето развиване, която трябваше да направя, и я направих. Беше толкоз от дълго време и ми е мъчно да си спомня какво тъкмо се случи, само че тогава бях с моя сътрудник и юрист, подадохме молбата и имах много напрегната среща, само че останалото е история. Беше чудноват миг, тъй като осъзнаващ, че това е разочароващо за хората, само че би трябвало да си мощен и да идващ пътя си. Това се случва във футбола”, сподели още Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР