Димитър Бербатов представи своята програма, която ще следва, ако бъде

...
Димитър Бербатов представи своята програма, която ще следва, ако бъде
Коментари Харесай

Бербатов представи програмата си, ето на какво ще залага

Димитър Бербатов показа своята стратегия, която ще следва, в случай че бъде определен за президент на БФС. 

" Основните ни цели за нашето развиване са, уповавам се с това да се спре да се приказва, че нямаме стратегия и нямаме екип. Това не е цялата ни стратегия, с цел да не каже някой след това, че сме посочили три фрази. Основните ни цели съм ви ги казвал доста пъти на всички вас. Това, към което се стремим са бистрота, професионализъм и партньорство. Ще търсим партньорство с страната и с хората, които желаят да работят за бъдещето на футбола.

Трябва да има мандатност на президента. Това е едно от най-важните неща. Неконтролируемата власт ражда това, с което се борим сега. Мандатността е наложителна.

Без президенти в Изпълкома на БФС. Трябва да се проучва админситративния потенциал на БФС. Ще има равномерен преход, в който да обучим фрагменти, които да бъдат в Професионалната лига, които да оказват помощ на клубовете да основат Изпълком и да основат артикул.

Президентите ще могат да моделират продукта и той да им носи доходи. Телевизионните права не би трябвало да отиват част от тях в БФС. Телевизионните правата би трябвало да бъдат доста по-високи. Клубовете получават напълно дребна част от тези финанси. За мен това е незаслужено.

Повече български футболисти, което непрекъснато го приказваме. Това ще бъде едно от нещата, които персонално аз ще държа да се случи. Бонусна система за потребление на повече български футболисти. Да се опитаме по този начин, че този артикул, който тимовете ще развиват, да ги убедим, че това е бъдещето - развиването на повече наши футболисти. Контрол на чужденците отвън Европейски Съюз, които играят при нас. Извън Европейски Съюз до трима футболисти да играят. Знаем какво би трябвало, с цел да си чужденец в друга страна. Те в действителност би трябвало да бъдат доста по-добри от нашите момчета. Ако даден клуб има предпочитание да употребява повече от трима футболисти отвън Европейски Съюз, ще има такса разкош и ще се заплаща избрана цифра за четвъртия състезател, за петия и за шестия, в случай че имаш опция да си го позволиш. Приходите в следствие, които се събират се разпределят по пера. Така ще се генерират повече доходи. Целта е повече български футболисти.

Заложили сме нов формат на шампионатите, само че за това би трябвало да се приказва със самите клубове.

Част от аматьорските клубове се усещат подценени. Те би трябвало да получават доходи, с цел да могат да покриват разноските, които имат. Те би трябвало да могат да развиват този аматьорски футбол. Няколко слайда сме откроили за аматьорския футбол, тъй като той ни е доста значим. Повече млади футболисти би трябвало да играят в Трета лига, да стартират наложително. Целта е да засяваме повече семена, с цел да имаме по-късно по-добри плодове.

Трябва да има категоризация на школите в България. Треньорите при децата са едно от най-важните звена, само че кой тренира и образова треньорите. Женски футбол, нещо което беше подценено толкоз доста години. Говорили сме с румънския ни сътрудник. Ще вземем образец. Наясно сме със стълбовете, които ще ни бъдат образец. Минифутболът - знам какъв брой е значимо в развиването на даден футболист, на децата.

Много е значимо да има съдействие с страната. Трябва да представим какво имаме намерение да вършим и какво те желаят. Когато търсим помощ от страната, тя би трябвало да ни отвори вратите и да каже, да, дано да работим дружно. Новопостроеният стадион на Ботев Пловдив виждате каква страст генерира. Това дава нов подтик и подтик за развиването на футбола.

Нашата цел е на нашия нов народен стадион Да посрещнем подобен дуел ще бъде неповторимо. За това ще се боря с всички сили.

Ние гледаме от други страни. Държавите се развиват, строят и надграждат. Начините на финансиране ги има, би трябвало да има предпочитание. БФС би трябвало да движи целия развой.

Основните стълбове от програмата ще бъде изпратена на вас публицистите. Искаме да има цялостна бистрота. Ние сме я подобрили спрямо това, което ви представихме преди две години. Някои от нещата могат да ви се костват маловажни, само че сме се допитвали до съдии по какъв начин да подобрим съдийството. Превенция и битка с черното тото и расизма ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР