Димитър Бербатов посочи като грешка на БФС, че от централата

...
Димитър Бербатов посочи като грешка на БФС, че от централата
Коментари Харесай

Бербатов посочи грешка на БФС

Димитър Бербатов уточни като неточност на БФС, че от централата са отказали поддръжка от страната.

„ Не искам някой да не ме желае за президент, единствено тъй като му преча, само че откогато се захванахме с нашата идея и работим по нея виждам, че се вършат тарикатски номера. Ние няма да се откажем до момента в който не се организира Конгрес по разпоредбите. Ние се борим за смяната. Докато клубовете не ни дадат късмет да се потвърдим, няма да има смяна. Промяната може да бъде всеки. Не е наложително да съм аз.

Всеки може да е претендент, да изложи страната си, както ние направихме два пъти. Приоритет за нас е смяна в детско-юношеския футбол. Това е основното. Говорим за тактика за развиване, да се взимат от деца от учебно заведение, от детските градини, следват школите академиите. Трябва да се покаже положителния образец, с цел да не се откажат от ранна възраст. Без помощта на страната ще бъде мъчно. Ако подредим всичко в БФС, страната ще ни бъде сътрудник ", съобщи Бербатов пред Българска национална телевизия.

"БФС се е отказал от поддръжка от страната, може би не желаят да са сътрудници, само че това е неверно. Трябва да са сътрудници. С Мартин, Стилиян и останалите от екипа сме обединени от моралния компас, тъй като желаеме да помогнем на българския футбол. На моменти приказвам с страст, покачвам глас, тъй като просто ме интересуват проблемите на българския футбол. Искаме футболът да тръгне нагоре като печеливш артикул. Тази цел постоянно ми остава в погледа “, приключи Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР