Димитър Бербатов отново поиска оставката на ръководството на Българския футболен

...
Димитър Бербатов отново поиска оставката на ръководството на Българския футболен
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Време е ръководството на БФС да остъпи мястото си на младите

Димитър Бербатов още веднъж изиска оставката на управлението на Българския футболен съюз след двете загуби на националния тим в квалификациите за Евро 2024 против Черна гора и Унгария.

Пред Българска национална телевизия рекордьорът по голове с националната фланелка съобщи, че не е изключено още веднъж да инициира подписка с футболните клубове у нас за свикването на конгрес на централата.

„ За следващ път желаеме тази оставка. Няколко пъти съм го казвал, в този момент отново го споделям. Резултатите са красноречиви след представянето на националния тим. След толкоз доста години се изредиха толкоз доста треньори, постоянно бяха те отговорни, постоянно са отговорни клубовете, играчите, само че в никакъв случай управлението на БФС. Накрая човек би трябвало да понесе отговорност и да реши, че е време за оставка, с цел да отстъпи място на други - на младите, както е в живота “, съобщи Димитър Бербатов пред камерата на Българска национална телевизия.

Той разяснява представянето на „ лъвовете “ в мачовете с Черна гора и Унгария, след които България е на последното място в своята квалификационна група.

„ В такива квалификационни мачове резултатът е значим. Важни са точките, а ние нямаме нито една. В първия мач не заслужавахме да загубим, в случай че би трябвало да бъда почтен, защото Черна гора не играе кой знае какъв футбол. Вече против Унгария класата бе явно по-голяма и справедливо ни победиха “, добави Бербатов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР