Димитър Бербатов отново анализира моментната ситуация в бившия си клуб

...
Димитър Бербатов отново анализира моментната ситуация в бившия си клуб
Коментари Харесай

Бербатов даде рецепта за атаката на Ман Юнайтед: Ще бъде грешно, ако се купи нов нападател

Димитър Бербатов още веднъж проучва моментната обстановка в някогашния си клуб Манчестър Юнайтед, а като някогашен нападател приказва и за проблематичната форма на Расмус Хьойлунд.

Датчанинът се бори във Висшата лига във връзка с отбелязването на голове, а Бербатов изпрати препоръки за него, само че и за управлението на клуба.

„ Знам тъкмо през какъв интервал минава, такова нещо може да се случи на всеки нападател и може да продължи по-кратко или по-дълго “, показа Бербатов.

„ Футболистът губи убеденост и си задава милиони въпроси, само че Хьойлунд просто би трябвало да продължи да работи интензивно и да се стимулира с това, което прави на подготовка “, добави българинът.

„ Не мисля, че Манчестър Юнайтед би трябвало да притегли нов нападател през този трансферен прозорец, тъй като в противоположен случай ще изпрати неверно обръщение към Хьойлунд “, продължи някогашният голмайстор на „ алените дяволи “.

„ Той е млад футболист и би трябвало да бъде бъдещето на клуба, чакам Маркъс Рашфорд да поеме отговорността, тъй като той е в Манчестър Юнайтед отдавна и би трябвало да води Хьойлунд и Гарначо “, сподели Бербатов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР