Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на БФС

...
Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на БФС
Коментари Харесай

Бербатов обяви кандидатурата си за президент на БФС и добави: Ще инициирам среща с държавата

Димитър Бербатов публично разгласи кандидатурата си за президент на БФС на специфична конференция.

Ето какво сподели той: 

" Обяви се датата на Конгреса - 15 март, затова е изцяло обикновено и професионално аз да разглася кандидатурата си за президент на БФС.

Ще предизвиквам среща с страната, на която приканвам другите кандидат-президенти също да участват. Присъствието на министър ръководителя учен Денков, Мария Габриел, министъра на спорта Димитър Илиев също, на която ние кандидат-президентите да може да изложим част от визията си. Надявам се, че ще се отговори позитивно на моето предпочитание и ще се провежда такава среща.

Нещата, които Петър Величков сподели са нужни, с цел да е ясно какво се цели и какво се стремят да създадат. Тези неща имат отрицателен отенък, само че са наложителни и би трябвало да ги демонстрираме. Ние сме хората, които толкоз години се борим, с цел да покажем порочността на това ръководство. Ако не го вършим, нещата ще си продължат по същия метод. Целта ни е решенията от този Конгрес да не се апелират. Призоваваме всички други кандидат-президенти да излязат и да покажат екипите си. Всички би трябвало да се борим за транспарантен Конгрес, с цел да не си мисли никой да апелира. Това ми е молбата към хората, които мислят да се кандидатират.

Аз подсигурявам, че никой няма да каже неприятна дума за някой от претендент президентите. Това няма да се случи под никаква форма. Ние ще сме фокусирани върху нашата стратегия. Ще бъде забавно да забележим какво ще покажат и другите претенденти за президенти. Трябва да има почтен Конгрес, който ще бъде извършен по разпоредбите. Журналистите би трябвало да бъдете позволени вътре и да отразявате от началото до самия край. Като няма учредения за обжалване, то никой няма да се стреми да апелира. Това може да стане единствено с помощта и на другите кандидат-президенти ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР