Димитър Бербатов обвини БФС и Борислав Михайлов в задкулисни връзки

...
Димитър Бербатов обвини БФС и Борислав Михайлов в задкулисни връзки
Коментари Харесай

Бербатов вини БФС във връзки с ФИФА

Димитър Бербатов упрекна БФС и Борислав Михайлов в подмолни връзки с ФИФА. Голмайстор №1 на България счита, че шефът на родния футбол е подкрепян подмолно от фактори в международната централа.
Бербатов напомни всички кавги с Михайлов и близостта му с боса на " черното тото " Дан Тан. Последният е сътрудник с кума на Наско Сираков - Костадин Хаджииванов, прочут като Коце Маца.
Сега Бербатов съпостави свадите към Михайлов с Луис Рубиалес, който напусна президентския пост на Испанската федерация след абсурда с целувката по време на награждаването след финала на Световното за дами.
Според Бербатов ФИФА слага под общ знаменател въпросите със полово посягане, расизъм, " черно тото " и корупция.
" Защо си затваря очите ФИФА? Един президент може да получи възбрана да се занимава с футбол за 15 година, а името на различен към този момент 18 година продължава да бъде забъркван в кавги, без да му бъде потърсена отговорност. Тези двама президенти са се вкопчили в постовете си и отхвърлят да ги изоставен. ФИФА назовава такова държание " африкански синдром ".
След като ФИФА образува етично дело против Рубиалес, той незабавно подаде оставка, тъй като по смисъла на разпоредбите обвиняването в полово посягане е еднообразно по тежест нарушение с това в расизъм, " черно тото " и корупция. А това са част от обвиняванията, които не просто " висят на врата " на Михайлов, само че уронват оскъдните останки от престижа на българския футбол.
Подозренията за присъединяване в схеми с уредени мачове и близостта на Михайлов с боса на " черното тото " Дан Тан датират още от 2010 година, когато честваха Нова година в Сингапур в компанията на  Хаджииванов. Впоследствие дясната ръка на Дан Тан - Радж Перумал, написа в книгата си, че това били " българските сътрудници " на Дан Тан.
Защо ФИФА не демонстрира същата неотстъпчивост и отношение към провиненията на Михайлов, както направи с Рубиалес? Ненамесата подсказва двоен стандарт. Излиза, че ФИФА реагира, единствено когато това е подбудено от необятен публичен интерес. Това не приказва добре за тях и процесите там ", оповестиха от щаба на Бербатов.
Резултати

Квалификации за Евро 2024
VI кръг
Група D
Армения - Хърватия 0:1 Крамарич (13); Латвия - Уелс 0:2 0:1 Рамзи (28-д) 0:2 Брукс (90+6).
1. Хърватия 10 т. 2. Турция 10 3. Армения 7 4. Уелс 7 5. Латвия 0.
VI кръг (12.10): Латвия - Армения; Хърватия - Турция.

Група J
Исландия - Босна и Херцеговина 1:0 Финбогасон (90+1); Португалия - Люксембург 9:0 1:0 Инасио (12) 3:0 Рамош (18 и 34) 4:0 Инасио (45+4) 5:0 Жота (57) 6:0 Орта (67) 7:0 Жота (77) 8:0 Фернандеш (83) 9:0 Феликс (88); Словакия - Лихтенщайн 3:0 1:0 Ханцко (1) 2:0 Дуда (3) 3:0 Мак (6).
1. Португалия 18 т. 2. Словакия 13 3. Люксембург 10 4. Босна и Херцеговина 6 5. Исландия 6 6. Лихтенщайн 0.
VII кръг (13.10): Исландия - Люксембург; Португалия - Словакия; Лихтенщайн - Босна и Херцеговина.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР