Димитър Бербатов, който продължава борбата за президентския пост в Българския

...
Димитър Бербатов, който продължава борбата за президентския пост в Българския
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Много наши идеи бяха присвоени от сегашното ръководство на БФС

Димитър Бербатов, който продължава битката за президентския пост в Българския футболен съюз, е специфичен посетител в предаването " Гостът на Sportal.bg " , където приказва за последните резултати на " лъвовете " и настоящите тематики към родния футбол.

Голмайстор №1 в историята на националния тим показа, че той и неговият екип имат доста хрумвания, които могат да осъществят, в случай че поемат ръководството на футболната ни централа. Бербатов добави, че актуалното управление на БФС е присвоило доста от техните хрумвания и дефинира това деяние като мързеливост.
 Димитър Бербатов: Искаме оставката на цялото управление на БФС Димитър Бербатов: Искаме оставката на цялото управление на БФС
" Трябва да стимулираш клубовете да дават път на младите футболисти. Слушах отзиви на управителни фактори, че тимовете играят с доста чужденци. Кой прави разпоредбите за това? Ти определяш разпоредбите и можеш да коригираш какъв брой чужденци отвън Европейския съюз да играят. 

Много наши хрумвания бяха присвоени от настоящето управление. Не сме посочили всички свои хрумвания, тъй като знаем, че ще бъдат взети. Ние се трудим толкоз и някой различен на нашия тил пробва да наподобява добре. Това е мързеливост ", показа някогашният футболист на Манчестър Юнайтед.

" Представи си, в случай че ние сме в ръководството, какъв брой хрумвания могат да бъдат осъществени. Аз не желая да си разреша да ги споделям, тъй като те още веднъж ще бъдат взети и по този метод ще чистим имиджа на хора, които 15 години са там, където не би трябвало да бъдат. Така някои хора могат да бъдат заблудени и да им дадат още един късмет. Ние се борим за почтен и транспарантен Конгрес, на който клубовете вземат решение. 

В самите клубове има боязън и е мъчно да бъде изваден. Самите клубове виждат какво се случва с националния тим. Не можеш да вярваш непрекъснато на неистини, които не се случват. Ако имаш положителната база, ти няма да отидеш в Узбекистан или Ирак, с цялото ми почитание към тези страни, а ще отидеш в Германия или Англия. Когато се върнеш в националния тим, ще си по-подготвен ", добави Бербатов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР