Димитър Бербатов коментира слуховете, че Стилиян Петров ще бъде издигнат

...
Димитър Бербатов коментира слуховете, че Стилиян Петров ще бъде издигнат
Коментари Харесай

Бербо: Дребнометия, със Стилиян сме се разбрали

Димитър Бербатов разяснява слуховете, че Стилиян Петров ще бъде повдигнат за президент на БФС, а не той.

" Има клюки, непрекъснато вървят някакви клюки по някои тематики. Няма по какъв начин да се случи. Аз, Мартин и Стилиян сме се разбрали. Може да се каже, че и тримата сме президенти. Аз държа на приятелите си, на човешките взаимоотношения. Когато има проблем, той може да бъде решен, когато се събираме ние тримата и си вършим Конгрес. Тъй като аз оценявам тяхната помощ и преданост, знам през какво са минали през тези години, виждам и чувствам какво желае да се направи с тези клюки, да се сее разкол сред нас, само че това е неспособност. Ние тримата се допълваме. Всеки има своите плюсове и минуси. Ние сме един тип коректор на нас самите.

Разбрали сме се, че аз би трябвало да бъда лицето, само че ние тримата сме президенти. За мен човешките качества са значими. Не желая да влизам в дребнотемия. Всеки има право да споделя, какво желае. Аз желая да се съсредоточвам върху позитивните неща.

Самите клубове към този момент са узрели за тази смяна. Всички са наясно, че би трябвало да се отвори нова страница за българския футбол. Те ще бъдат задоволително смели да гласоподават тази оставка, с цел да премине към избора на нов президент. Мисля, че клубовете са задоволително смели, с цел да се гласоподава тази оставка.

Резултатите ще приказват в следствие. Който и да бъде определен за президент в следствие, ще се откри някой след 2-3-4 месеца, година, да каже къде са тези промени, които обещавахте. Някои проблеми ще бъдат решени бързо и ефикасно, други просто изискват повече време. Резултатите са най-важни ", съобщи Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР