Димитър Бербатов коментира от какво има най-голяма нужда Манчестър Юнайтед

...
Димитър Бербатов коментира от какво има най-голяма нужда Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Според Бербатов най-важно за Ман Юнайтед е да привлече нападател

Димитър Бербатов разяснява от какво има най-голяма потребност Манчестър Юнайтед за лятната си селекция. " Червените дяволи " белязаха сериозен напредък този сезон и са покрай завръщане в Шампионската лига, само че почитателите на отбора се надяват това развиване да продължи и с качествени нови попълнения.

" Те имат нуджа от нападател, сигурно. За това се е говорило доста. За мен, това е целта за Юнайтед през летния трансферен прозорец, тъй като те имат потребност от състезател, който ще им носи по 20 гола на сезон. Кой ще бъде? Трябва да изчакаме и да забележим ", разяснява легендата на българския футбол.

" Освен това имам вяра, че те би трябвало да купят централен бранител това лято. Според мен това е наложително. Вярвам, че Юнайтед има положително покритие във всяка друга зона на терена. Ако не са непрекъснати, те ще губят точки, когато не би трябвало да губят, и най-после ще завършат на сходна позиция и идващия сезон ", добави Бербатов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР