Димитър Бербатов изрази подкрепата си за новия мениджър на Фулъм

...
Димитър Бербатов изрази подкрепата си за новия мениджър на Фулъм
Коментари Харесай

Бербатов вярва в шансовете за спасение на Фулъм с Клаудио Раниери

Димитър Бербатов изрази поддръжката си за новия управител на Фулъм Клаудио Раниери. Италианецът бе разгласен за нов ментор на " котиджърс " тази заран, откакто Славиша Йоканович бе уволнен от клуба. Българинът се пошегува с някогашния си ментор в Монако, като съобщи, че възможностите на Фулъм да се избави от изпадане са съвсем същите, каквито бяха за Лестър преди шампионския им сезон.

" Ще бъде огромно предизвикателство за Раниери да ги остави във Висшата лига, само че не е невероятно ", разяснява Бербатов пред " Betfair ". " Сигурен съм, че към този момент има проект. Освен това той е с добра известност - всички го обичаха в Монако, в Лестър и съм сигурен, че и във Фулъм ще е по този начин. Това, което е значимо за него и тима е да стартират да печелят мачове. Шансовете им за оставане сега може би са 5000/1, сходно на Лестър да стане първенец през оня сезон.

Ситуацията е сходна - възможностите още веднъж са против тях и е огромно предизвикателство. Той направи невъзможното с Лестър и в този момент може да стори нещо сходно с Фулъм. Отборът заслужава да бъде във Висшата лига. Това е един страховит клуб с огромни обичаи и считам, че Клаудио може да го направи. Всичко, от което се нуждаят е една победа ", приключи представилият преди броени дни новата си книга български нападател. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР