Димитър Бербатов изложи програмата си и идеите си за промяна

...
Димитър Бербатов изложи програмата си и идеите си за промяна
Коментари Харесай

Бербатов изложи идеите си за промяна пред представители на пловдивския футбол

Димитър Бербатов изложи програмата си и концепциите си за смяна в българския футбол пред представителите на 50 футболни клуба от пловдивския район. Кандидатът за президент на БФС е безапелационен, че ексклузивен конгрес преди февруари е вероятен и че българският футбол има потребност от пресен рестарт.



Срещата бе осъществена на трибуната на стадион " Марица ", чийто президент Христо Христов също е опозиционер и имаше желание да се кандидатира за президент на футболната централа.

" Срещите, които вършим, са, с цел да покажем на хората, че в действителност би трябвало да има подобен ексклузивен конгрес, който може да се случи. Има си напълно елементарна методика това да се случи. Ние сме тръгнали, няма спирка. Уважението е значимо, по тази причина съм тук - да им го покажа. ", сподели някогашният нападател на " Манчестър Юнайтед " пред публицистите.

В края на април Бербатов разгласи, че ще се кандидатира за президент на БФС на изключителния конгрес на 25 юни. Само ден по-късно обаче Борислав Михайлов отдръпна оставката си, а от централата анулираха изключителния конгрес.

Редовните избори за президент би трябвало да се проведат през февруари 2022 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР