Димитър Бербатов и половинката му Елена са се скарали покрай

...
Димитър Бербатов и половинката му Елена са се скарали покрай
Коментари Харесай

Елена с ултиматум към Бербатов: : Не искам да станеш инвалид, имаме достатъчно пари!

Димитър Бербатов и половинката му Елена са се скарали около футболните проблеми на ветерана. Митко си потегли с наведена глава и през задния вход от Индия. И въпреки да е към този момент на години, имал желание да поиграе още един сезон.

Елена обаче била изрично срещу. Тя не желала мъжът й да бъде непрекъснато нападнат и обиждан. Дошло й до гуша и предпочитала спокойствието. Освен това се тормозила най-много за здравето му. Докато беше в Керала Бластърс, Бербо получи две травми, една от които бе много сериозна. В последна сметка той се размина с по-тежка контузия с помощта на положителната интервенция на индийските лекари.

„ Докторите са безапелационни, че Митко би трябвало доста да внимава. Той е към този момент на 37 години, а на възраст тялото му е много по-податливо на пострадвания. И надлежно травмите минават по-трудно”, прецизират източници на „ ШОУ”.

Поради тази причина Елена упорствала Бербатов да завърши с кариерата си на футболист. В противоположен случай можел да пострада по-сериозно.

„ Аз не желая той да стане неработоспособен. Достатъчно е играл. Достатъчно купи и триумфи завоюва из Европа. По-добре да постави край, имаме си премного пари. А и за разлика от други, които пръскат спестяванията си за негативно време, Митко е интелигентен и знае по какъв начин да осъществя финансите си”, твърдяла Елена Щилянова пред свои приятелки.

Тя признала, че не мигнала цяла нощ след втората травма на Бербо. Даже била подготвена на другия ден да хване самолета и да замине за Индия. Димитър обаче я спрял, успокоявайки я, че всичко е наред и няма смисъл да се драматизират нещата.

„ Те рядко се карат. Но този път Елена е повече от наранена. Всъщност, тя не за първи път желае той да се откаже, само че в този момент е повече от безапелационна. Държи непременно Бербатов да се отдръпна от терена. Ще забележим какво решение ще вземе в последна сметка. Много е евентуално да я послуша, макар че сега има предложения за него. Да, той към този момент е на 37 години, само че ползата съществува”, прибавят от обкръжението на най-известния благоевградчанин освен в България, само че и в света.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР