Димитър Бербатов и неговият екип се появиха готови за конгрес

...
Димитър Бербатов и неговият екип се появиха готови за конгрес
Коментари Харесай

Честито! Конгресът свали Боби М.!

Димитър Бербатов и неговият екип се появиха подготвени за конгрес пред постройката на НДК, както бяха оповестили преди дни. Но и както Българският футболен съюз разгласи преди дни, конгрес няма, той бе анулиран.

С час забавяне екипът и събралите се 82 делегати на клубовете, въпреки всичко влязоха в " Зала 3 " на НДК и взеха решение да проведат успореден конгрес, въпреки на него хора от БФС да не участват.

В 14:30 бе оповестено, че 78 клуба са записали своите делегати, което е 11,4% от членовете на БФС.



Първата точка, която новосформирания конгрес гласоподава, е да се анулира предходното решение на БФС днешното събитие да не се състои.

Със 75 гласа " за " делегатите избраха новият президент да има най-много три мандата, а изпълкомът към този момент да е от девет души.

В 15:03 часа делегатите гласоподаваха Борислав Михайлов към този момент да не е президент на БФС.

След това Бербатов излезе на трибуната и съобщи:

" Не ми е прелестно това, което се случва, а ми е тъжно. Принудени сме да го създадем. Хората, които участваха на предишния конгрес, са осведомени. Ако аз бъда определен по ваша воля, би трябвало да има конгрес, който да е съединителен и на който всички клубове би трябвало да участват.



Всички кандидат-президенти, които имат стратегия и хрумвания, би трябвало да участват. Трябва да се даде еднакъв късмет на всеки, с цел да има почтена и почтена конкуренция.

Приоритет е след това да покажем обединяване, всички членове на БФС. Всички, които спазихте процедурата за издигане на пратеник, ви приветствам.

Това, което вършим сега, е в границите на закона и няма защо да се тормозим. Тъжно и неуместно е, че се стига дотук. Правим го за положителното на футбола ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР