Димитър Бербатов и екипът му алармираха, че тихомълком“ БФС е

...
Димитър Бербатов и екипът му алармираха, че тихомълком“ БФС е
Коментари Харесай

Бербатов алармира: Тихомълком БФС изключи нови 41 отбора

Димитър Бербатов и екипът му сигнализираха, че „ тихомълком “ БФС е изключил от системата си още 41 тима по време на Изпълкома на 23 май.

Те показаха терзания, че при осъществяване на нов избирателен Конгрес на БФС внезапно може да се окаже, че някои от " неуместните " клубове са в апокрифния лист на Борислав Михайлов. 

От " Р-Еволюцията е тук " се обърнаха към членовете на Изпълнителния комитет, дали своят вот за взетото решение, както и всички български клубове с въпроса до по кое време ще продължава " безпардонното ръководство с секрети схеми и боязън ". 

Ето какво написаха от екипа на някогашния нападател на Манчестър Юнайтед:

„ Написалият си оценка 6 за бистрота Борислав Михайлов и приближението му от управлението на футболния съюз още веднъж се демонстрираха с " изцяло транспарантна " скица, посредством която потвърдиха за следващ път, че единственото, за което им пука в българския футбол, е те да са в него колкото може повече. На цената на всичко.

На цената на цялостното досъсипване и на дребното, останало несъсипано във футбола.

С цялостен непукизъм към хората, които действително построяват футбола - клубовете.

По типичния за това безславно ръководство безпардонен метод, скритом, Михайлов и компания са изключили нови 41 клуба, членове на БФС. Случило се е на последното съвещание на Изпълкома. Без даже да се дават имената им и да се прегледат съответни мотиви за изключване на съответен клуб. А какво да приказваме за вероятно авансово подпомагане от работните хора в централата за вероятно изчистване на проблеми в клубове в името на българския футбол. Но нали към този момент ви е ясно - какво им пука за него?

Тихомълком, с присъщата сякаш немарливост, а в действителност безочливост,

Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома дали своят вот да се изключат 41 клуба. Без даже да знаят кои са и какви са възможните им прегрешения.

Зад всичко това прозира едно - при осъществяване на нов избирателен Конгрес на БФС внезапно да се окаже, че някои от " неуместните " клубове са в апокрифния лист на Боби с авансово изключени.

Господа " транспарантни отличници ", за какво в решенията от съвещанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?

Уважаеми членове на Изпълкома, не ви ли е най-малко малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без даже да са ви дали имената им? Докога ще продължавате елементарно и добродушно да приемате роля на употребена маша в ръцете на Михайлов и най-близкото му обграждане за осъществяване на негови схеми, които в това време доубиват футбола?

Уважаеми клубове, докога ще продължава безпардонното ръководство с секрети схеми и боязън?

Докога ще им разрешаваме да изнудват, плашат и манипулират, единствено, с цел да си стоят в Бояна? Да, единствено в Бояна, тъй като Михайлов по игрища не може да го видите. На него му е значим единствено неговият стол и не би се спрял пред нищо - даже да се саморазправя с хора, които същински обичат футбола и живеят с него, на стадиона.

Всеки ден повече на власт на от дълго време самозабравилите се отличници е с дълготрайни пагубни последици за българския футбол!

Затова смяната в българския футбол е наложителна и ние ще се борим до дъно за нея “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР