Димитър Бербатов говори за евентуален трансфер на Хари Кейн в

...
Димитър Бербатов говори за евентуален трансфер на Хари Кейн в
Коментари Харесай

Бербо: Хари Кейн е в моята ситуация, когато реших да напусна Тотнъм заради Юнайтед

Димитър Бербатов приказва за възможен трансфер на Хари Кейн в Манчестър Юнайтед. Преди дни нападателят на Тотнъм призна, че ще се замисли за овакантяване, в случай че клубът не стартира да печели титли. През 2008 година българинът смени „ шпорите “ с „ алените дяволи “ и след това подвигна две трофеи на Англия. Ето какво написа Митко в рубриката си за Betfair:

„ Четох изявлението на Кейн. Той обича Тотнъм, само че може ще би трябвало да се махне, в случай че клубът няма да печели титли. Със сигурност той мисли върху това доста повече отпреди. Смятам, че когато футболът се завърне, ще има смяна в сумите, които ще бъдат давани за играчи. Ако вие сте Хари Кейн и Даниел Леви ви е президент, то той няма да ви продаде за малко. Той ще упорства за действителната цена, а в този случай това са доста пари.

 Реднап: Тотнъм би трябвало да продаде Кейн, той ще пасне съвършено на Манчестър Сити

Забелязвам доста прилики със обстановката, през която аз прекосих. Има мощна връзка сред „ спърс “ и Манчестър Юнайтед. Теди Шерингам беше в Тотнъм и след това отиде на „ Олд Трафорд “. Аз направих същото, а и двамата бяхме нападатели. Кейн също е подобен и го свързват с подобен трансфер.

Дори ми се коства, че той е на сходен стадий от кариерата си като мен тогава. В подобен миг започваш да си задаваш въпроса дали си поел по верния път, а и мислиш за купи. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР