Димитър Бербатов е загубил и на втория инстанция при опита

...
Димитър Бербатов е загубил и на втория инстанция при опита
Коментари Харесай

Димитър Бербатов не успя да се впише като шеф на БФС

Димитър Бербатов е изгубил и на втория инстанция при опита си да бъде вписан като президент на БФС в Търговския указател. Първото заявление на Митко стана факт още в края на март. Тогава то бе спряно от Софийски градски съд след тъжба от страна на сегашното управление на централата в лицето на вицепрезидента Емил Костадинов.

Тогава Бербатов и екипът му подадоха документи до Агенцията по вписванията, с цел да бъдат вписани решенията от извършения от тях " конгрес " на БФС на 18 март, в това число записването на новия президент и Изпълнителен комитет. След като бе отсечен, Бербо е обжалвал пред Софийска апелативен съд (САС), само че и оттова резултатът е същият. Това значи, че решението на САС е дефинитивно и не предстои на ново обжалване.

" Успехът идва, когато не се отказваш, когато се бориш до дъно за своята обективна идея, не се предаваш и си сигурен, че тя ще се случи. Някои борби са по-дълги, само че смелите не се предават ", написа в обществените мрежи Стилиян Петров, част от екипа на така наречен революционери във футбола ни, малко преди оповестението на решението на апелативния съд.

" От БФС са се " похвалили ", че Бербатов изгубил и на втора инстанция опита си да бъде вписан като началник на БФС. Но са не запомнили да пояснят, че този акт на съда има единствено охраняем темперамент и не анулира решенията, взети на конгреса през март. Те са в действие. Срещу тях не престават да се водят каузи от Емил Костадинов, Академик и Барокко. Запомнете добре тези имена — единствено те крепят статуквото сега. Но няма да е още дълго. Колелото към този момент се завъртя и никой не може да го спре. Каквото има да става, ще става. Скоро ще гръмне топчето ", написа във фейсбук юристът Георги Градев, който също е от екипа на Митко.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР