Димитър Бербатов е впечатлен от пробива на редица млади английски

...
Димитър Бербатов е впечатлен от пробива на редица млади английски
Коментари Харесай

Бербо посочи от кои младоци в Англия е най-впечатлен

Димитър Бербатов е впечатлен от пробива на редица млади британски футболисти през сезона в Англия. Той отличи няколко от тях, разграничени по постове.

„ Няма никакво подозрение, че бъдещето на Премиър лийг е ярко – проучва Бербо за Betfair. – Има куп младоци, които вървят нагоре, оставят своята диря, а и евентуално ще продължат да го вършат.

За тях е значимо да не стопират да се развиват. И това важи освен за англичаните, а и за чужденците, които придават искра на шампионата. Сигурен, че на всеки му се желае един ден да може да стигне до този шампиопнат. (...)

Наистина останах впечатлен от Дийн Хендерсън в Шефилд Юнайтед. Той е преотстъпен от Манчестър Юнайтед и не стопира да се потвърждава. В отбрана бих отбелязал Аарън Уан-Бисака, който също се оправя доста добре, само че съгласно мен би трябвало да се потруди повече по тактическата си дисциплинираност. Понякога – когато не е на мястото си - той съумява да компенсира с бързината си.

За халфовата линия ми прави усещане развиването на Фил Фоудън от Манчестър Сити. Забелязвам по какъв начин Джосеп Гуардиола се пробва да го защищава, като не го пуска на терена всеки мач. Хората постоянно го сравнявят с Джейдън Санчо и споделят, че би трябвало да напусне Сити. Моето мнение е, че той би трябвало да остане, тъй като има за треньор един от най-великите експерти. Фоудън е на точното място.

 Бербатов: Санчо няма да се замисли доста дали да отиде в Юнайтед

Мога да загатна още Мейсън Грийнууд (Манчестър Юн) и Тами Абрахам (Челси). Докато всички тези млади футболисти стоят крепко стъпили на земята и следват развиването си, те ще бъдат добре.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР