Димитър Бербатов е получил покана да се присъедини към щаба

...
Димитър Бербатов е получил покана да се присъедини към щаба
Коментари Харесай

Бербатов получил покана да стане помощник-треньор в ЦСКА

Димитър Бербатов е получил покана да се причисли към щаба на Любослав Пенев и да стане помощник-треньор на ЦСКА, твърди Българска телеграфна организация (БТА).

В момента 38-годишният нападател е без тим. Той игра за последно в индийския " Керала Бластърс " през март 2018 година

През зимната пауза голмайстор номер 1 на националния тим се причисли към подготвителния лагер на " Берое " в Турция. Това ускори спекулациите, че той ще стане част от щаба на старозагорци и ще бъде играещ помощник-треньор. Бербатов е в положителни другарски връзки с треньора на " зелените " Александър Томаш.

Ако одобри предлагането от стадион " Българска войска ", където игра от 1998 и 2001 година, някогашният футболист на " Манчестър Юнайтед ", " Тотнъм " и " Фулъм ", ще си сътрудничи с новия треньор на " алените " Любослав Пенев, както и с неговия съветник Люпко Петрович.
ЦСКА подписа с португалеца Томаш Той ще играе като преотстъпен на стадион "Българска Армия "
Очаква се до края на днешния ден (28 февруари), който е финален за трансферния прозорец у нас, ЦСКА да разгласи привличането на още нови попълнения. " Червените " към този момент се похвалиха, че през пролетния дял от шампионата тяхната фланелка ще носи португалецът Нуно Томаш.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР