Димитър Бербатов е готов да се завърне към футбола. Година

...
Димитър Бербатов е готов да се завърне към футбола. Година
Коментари Харесай

Димитър Бербатов се завръща към футбола с индийското си приключение

Димитър Бербатов е подготвен да се завърне към футбола. Година и половина след раздялата си с последния си тим ПАОК, българският нападател още веднъж се насочва към терена, само че на екзотично за футбола място - Индия.

Днес в 16.30 часа Бербатов и новите му съотборници от " Керала бластерс " ще излязат против " Атлетико де Колката ". Мачът ще бъде предаван онлайн по " Мтел спорт 2 ".

" Нямам самообладание да видя каква е ситуацията на стадиона по време на наш мач. Ако е по този начин, както ми го описаха, ще е ужасно ", сподели Бербатов пред уеб страницата на тима си. При идването си в Индия той беше посрещнат топло от фенове на " Керала ".

" Независимо дали печелим или губим почитателите би трябвало да са зад тима, тъй като би трябвало да знаят, че индийската Суперлига е при започване на своето развиване, занапред би трябвало да пораства и да става по-голяма и по-добра. Очаквам да победим, тъй като съм бил в " Манчестър юнайтед ". Когато си играл в този тим ти придобиваш нрав на победител. Готвим се за победа и имам вяра, че ще я реализираме ", добави нападателят.



Много пъти след раздялата си с ПАОК Бербатов сподели, че желанието му за игра остава. Въпреки това някогашният футболист на " Манчестър юнайтед " и " Тотнъм " усеща въздействието на напредването на възрастта.

" Понякога играта на тренировки е доста бърза, момчетата просто профучават край мен и това ме накара да си кажа: " Берба, остаряваш ". Но това е обикновено, идва подобен интервал във всяка кариера. Още си припомням, когато бях на 20-21 години, само че в този момент към този момент съм на 36. Треньорът ме познава добре и знае по какъв начин да ме държи във форма. Единствената ми мисъл е да получа топката и да се стремя към гола ", уточни нападателят.

Новото му премеждие сигурно ще му обезпечи доста безредици, само че и солидно заплащане. Според информациите в Индия Бербатов ще получи към 1 млн. евро за съглашението си с " Керала ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР