Димитър Бербатов е бил инкогнито в България преди около две

...
Димитър Бербатов е бил инкогнито в България преди около две
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Бербатов се прибрал спешно от Индия в София заради....

Димитър Бербатов е бил тайно в България преди към две седмици. Митко се възползвал от обстоятелството,че е контузен и не тренира и не играе за Керала Бластърс, и след позволение на индийските си шефове се прибрал за три дни на родна територия, разбра БЛИЦ.

Идването му е било обвързвано с няколко неща, обясниха наши източници. Той е имал персонален ангажимент, обвързван с двата първокласни жилището, които купи преди година и половина в столичния район  „ Оборище ”. Както тогава БЛИЦ първи писа – Бербатов заплати луди пари за жилищата и ги завеща на дъщерите си.

Отделно Митко е разрешил фамилен проблем, който се пази в дълбока загадка. Дали става въпрос за майка му, татко му или брат му, никой не прецизира.

„ Не става въпрос за нещо здравословно, а за друго. Но няма по какъв начин да разберем. Това към този момент са прекомерно персонални неща. Но с идването си Бербатов е ликвидирал казуса ”, прибавят информаторите ни.

Освен това Бербо е имал среща с издатели, с които е прецизирал детайлности по отношение на автобиографията си, която написа. Засега не е ясно по кое време тъкмо книгата ще бъде подготвена и ще се появи на пазара.

Отделно се появи слух, че при тайната си аудиенция Митко се е срещнал с някой от претендентите за президент на БФС. От обкръжението на 37-годишния деец обаче изрично обявиха, че Бербатов въобще не се вълнувал от това кой ще бъде определен за началник на футболната ни централа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР