Димитър Бербатов даде пресконференция, на която отчете какво е свършил

...
Димитър Бербатов даде пресконференция, на която отчете какво е свършил
Коментари Харесай

Димитър Бербатов обяви с кого ще управлява, ако стане президент на БФС

Димитър Бербатов даде конференция, на която регистрира какво е приключил със своя екип преди конгреса на Българския футболен съюз на 15 март, където е измежду претендентите за пезидент.

" Искаме да ви представим изпълкома, на който считаме да разчитаме. Три години изминаха, откогато стартира борбата ни за смяна в българския футбол и кулминационната точка би трябвало да се случи на 15 март. Кого ще предпочетат клубовете, към този момент ще разберем. Нямаме никакви съжаления, каквото зависеше от нас го направихме ", стартира Бербатов.

" В рамките на три години обиколихме три пъти страната. Никой не го е правил. Искаме нещата да приключат на 15-и и в действителност да стартират на 15-и. Призоваваме и вас, медиите, да бъдат позволени на Конгреса. Ако нямаш какво да криеш, нямаш учредения да не ги пуснеш да отразяват в залата ".

" Когато имаш верния човек с верните разбирания и с верния честен компас. Когато имаш хора тесни експерти ще се изучавам от тях в обособени аспекти. Сменихме някои имена в Изпълкома, тъй като времената се трансформират. Човек се развива. Някои от хората от предходния ни Изпълком са в залата и не престават да са с нас. Аз не се тревожа, когато би трябвало да се стигне до избрани решения. Аз не недооценявам качествата на нито един. Продължаваме и действаме напред. Каузата е по-голяма от всички нас. Те имат моето почитание ", сподели още голмайсторът на националния тим за всички времена.

Бившият нападател на ЦСКА, Байер (Леверкузен), Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм разгласи и 15-те имена в своя изпълком, в случай че оглави българския футбол. В него влизат: Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Ясна Ставрева, Петър Хубчев, Христо Борисов, Атанас Пеканов, Пламен Марков, Георги Владов, Георги Попов, Дарин Маджаров, Петър Ганев, Велизар Величков, Костадин Димитров и Методи Байкушев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР