Димитър Бербатов бленува да оглави БФС, но самият той не

...
Димитър Бербатов бленува да оглави БФС, но самият той не
Коментари Харесай

„Голям“ българин! Бербатов напусна национала навремето, а сега се прави на по-англичанин от англичаните

Димитър Бербатов бленува да оглави БФС, само че самият той не наподобява от най-големите патриоти. Напротив, като го огледа човек, вижда един чуждопоклонник.

Преди 13 години Митко се отхвърли непринудено от националния тим на България, когато беше на върха на славата във футбола. От тогава до през днешния ден не проличава по нищо, че е същински българин.

Вярно е, че откакто завърши футболната си кариера, Бербатов се завърна в България, само че по-скоро с цел да спести пари, защото животът в Англия е в пъти по-скъп.

В момента дъщерите на Бербатов учат в англо-американско учебно заведение в Панчерево. Интересноо е, че едва ли в такова учебно заведение те ще могат да получат съответно обучение, отдадено в българската просвета.

В устрема си да се прави на англичанин Димитър Бербатов замеси и децата си. Те порастват в англо-саксонските обичаи и просвета. Жена му Елена изповядва същия западен светоглед като него.

Нека напомним, че преди няколко години Бербатов даде скандално изявление за британско издание. В него се изкара дете, израснало в комунизма, което го е обрекло на бедност. Говореше на някакви опашки за самун, с което стана ясно, че бърка Тодор Живков с Жан Виденов. Това сподели, че въобще не е наясно с историята на личната си татковина.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Димитър Бербатов Бербатов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР