Димитър Бербатов бе привикан на разпит в Главна дирекция Национална

...
Димитър Бербатов бе привикан на разпит в Главна дирекция Национална
Коментари Харесай

Бербатов на разпит в МВР

Димитър Бербатов бе привикан на разпит в Главна дирекция " Национална полиция ". Кандидатът за ръководител на БФС даде показания против хората на Боби Михайлов. Става въпрос за сигнал против БФС за прилепяне на клубове да подписват контрадекларации. С тях те се отказвали от поддръжката си точно за Бербатов.
" Разговорът мина изцяло обикновено. Потвърдихме това, което клубовете са ни споделили. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти към този момент. Така че сме привикнали. Самият факт, че сме в Министерство на вътрешните работи и сме говорили, удостоверява това, което клубовете са дали на нас като информация, молейки ни за някаква помощ. Не мога да се наемам със периоди, има способени органи. Нашето обвързване като жители е, когато ни повикат тук, да подкрепим това, което е в нашия сигнал ", сподели Бербатов.
Освен него, на разпит в ГДНП бяха още Борис Станков и Петър Величков.
" Ситуацията е неуместна, тъжна и разочароваща. Никой не печели. Решили сме да се борим с всички законови ограничения. Нещата трябваше да се случат по различен метод.
За мен проблем няма. Конгресът трябваше да се организира. Трябваше да се съблюдава законът и клубовете направиха по този начин, че да бъде спазен. Ако има спорни отзиви, то несъмнено е, тъй като хората не знаят какъв е уставът ", добави Бербатов.
Той се причисли и към митинга на ЦСКА пред БФС.
" Не съм си представял, че ще бъда тук на палатков лагер. Споделих няколко пъти и с други почитатели, че щом се стига дотук, обстановката не е добра. Това не е методът, само че заради събитията сме принудени да вършим всичко това, което е в границите на закона. Ако бездействаме, ще има нови 16 години, в които нищо няма да се промени. В цяла България стачкуват клубове. Те са на ръба, дори зад ръба. Постоянното лъжене, анулиране на конгреси води до тук ", добави той.
Бербатов чака мнението на ФИФА и УЕФА по въпросите в родния футбол, както и дейностите на Министерството на младежта и спорта.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР