Димитър Аврамов от ДПС още днес ще внесе в деловодството

...
Димитър Аврамов от ДПС още днес ще внесе в деловодството
Коментари Харесай

И Димитър Аврамов от ДПС още днес ще се откаже от имунитета си

Димитър Аврамов от Движение за права и свободи още през днешния ден ще внесе в деловодството на Народното събрание отхвърли си от депутатски имунитет. Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, представен от Българска телеграфна агенция.

Г-н Аврамов още един път ще внесе отхвърли си за имунитет, няколко Народни събрания, когато е бил депутат, по същото дело се е отказвал от имунитета си, напомни той.
Ще го направи и в този момент, няма терзания, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи. Той изясни, че единствената причина Аврамов да не го направи до момента, е била общата позиция на останалите парламентарни групи в Народно събрание.

Във вторник краткотрайната комисия за имунитетите на Бойко Борисов, Даниел Александров – ГЕРБ-СДС, Димитър Аврамов – Движение за права и свободи, и Кирил Петков от " Продължаваме промяната-Демократична България " не събра нужния кворум, с цел да организира съвещание.

От имунитета си се отхвърли вече  съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи пред медиите, че също ще се откаже от депутатската си отбрана.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР