Dim4ou не е един от онези рапъри, които ще ви

...
Dim4ou не е един от онези рапъри, които ще ви
Коментари Харесай

Dim4ou: Аз съм млад, богат и известен

Dim4ou не е един от тези рапъри, които ще ви споделят по какъв начин да си живеете живота. Понякога си личи по музиката, която прави, че самият той е зависим на протичащото се сега. Живее това, което " пее " и не се опасява да прави колаборации, както с най-хитовите реализатори сега, по този начин и с безспорните новаци. 

Най-успешният му тандем е този със брачната половинка му Веси. Любовта го изстрелва на ново равнище, а хубавицата е зад тила му и в хубавите, и в сложните моменти. Тази година двамата се качват дружно на сцената на 359 Hip Hop Awards в ролята на водещи. Очаква се доста мощна вечер, а на сцената ще излязат 100 Kila, NDOE, VenZy, и Murda Boyz.

Срещаме Dim4ou броени дни преди церемонията, с цел да си поговорим за новите провокации...

 

Най-яката хип-хоп поезия, която ме разказва в този стадий от живота ми: …

...Хм… Сещам се за една ария на Big Sha от това време: „ Аз съм млад, богат и прочут! “

Последно „ избухнах “ най-яко на…

…едно празненство в Бургас. Имахме присъединяване дружно с Криско, след което останахме в заведението, почерпихме се и… танците излязоха отвън надзор. 

Разликата сред Dim или Dim4ou е…

…Разлика съвсем няма. Dim е тест. Реших да тествам почитателите си. Те сами започнаха тази тематика за новия Dim, остарелия 4ou, по тази причина взех решение, както постоянно, да дам на хората това, което желаят. Може би разликата е в това, че Dim4ou пееше нещата в този момент, а Dim за това, което му се е случвало и по какъв начин го е трансформирало. Dim е промененият Dim4ou. 

Врагът в моето легло…

…Аз нямам врагове. За мен „ зложелател “ е мощна дума. Старая се да пребивавам и да работя по този начин, че да нямам врагове и да не оставам с врагове зад тила си. Може би имам един или двама, тъй като те считат, че е по този начин. Аз не!

Искам да кажа на хората, които мислят, че е old school да се ожениш…

…Не е old school да се ожениш. Въпрос на правила е. Както постъпваш във връзката си, по този начин ще постъпиш и в работата си, и в живота си, и с човек, който ти подава ръка, както и с човек, на който помагаш. Да се ожениш или не - въплъщава човекa, който си. Всеки държащ на себе си човек би трябвало да се ожени. Трябва да си в сериозна връзка с половинката си. Така би го направил и с бизнес партьора си, и с човек, който видиш на улицата… Така би оказал помощ на някого и със същата съвестност ще ти бъде помогнато. Просто принципи…

Първият път, когато видях брачната половинка си Веси…

…Страшно доста желаех да изляза с нея. Писах ѝ. Първата вечер, когато я видях, правех опити да се държа резервирано. Исках да ѝ покажа, че желая нещо съществено. Ако би трябвало да отговоря на въпроса по различен метод, бих споделил, че за пръв път я видях същински след сватбата ни. Пуснах сълза. 

Иска ми се да имах blackout (ситуация, която ти се желае да не помниш), когато… 

…Няма обстановка, която не желая да помня в живота си. И неприятното, и положителното, което ми се е случвало, ме е направило индивидът, който съм през днешния ден. За неприятните неща си припомням с усмивка, екстрахирам позитивното от тях. Лошите неща са най-големият преподавател. От тях се извличат най-големите уроци в живота. 

Правилото, което най-често нарушавам…

…Вече не съм дете. Нямам доста такива правила. Най-често е да запаля цигара, което преди някоя друга година беше безусловно неразрешено за мен. Много мразех тютюнопушенето и към момента го ненавиждам. Не си закупувам цигари. По принцип съм непушач. Другото ми предписание е да не хапвам джънк, само че в последно време много постоянно го нарушавам. 

Трудностите в живота идват, с цел да... 

…ни научат и да ни спасят от нещо по-сериозно.

Ако се наложи да оставам жив с 5 лева дневно бих си купил… 

…Нещо, с което да преживея деня. Нещо за ядене, с цел да имам мощ да работя с една част от парите. Другата бих заделил. 

Хората могат да ми изгубят доверието, когато…

…Много мъчно хората ми губят доверието. Това, което ми е посочил животът, е, че това са хора, които се мислят за нещо повече… Хора, които се пробват да ми наложат своето. Просто им споделям „ ЧАО “! Можеш да ме лъжеш, да ме крадеш… Да може би ще ми загубиш доверието, само че рано или късно прощавам. Хора, които ме подценяват, те губят доверието ми. 

Понякога просто музиката не ми се получава и…

…просто не я върша. И на следващия ден е ден! Животът не свършва. Вдъхновението и времето за музика са нещо особено. Ако се опиташ на мощ, не става. Трябва да уцелиш точния миг. 

Ако можех да спра всичко до тук и да стартира изначало, бих променил…

…Нищо не бих трансформирал. Прекалено съм благополучен, с цел да трансформирам нещо. 

Почувствах, че мога да въздействам на почитателите си, когато…

…започнах да пълня клубовете, да върша милиони гледания и дисковете ми да се купуват. Започнах да се възнамерявам върху лириките си и това по какъв начин въздействам на хората. Когато ме стопират и до ден сегашен, към момента казвам на децата под 15, че не би трябвало да слушат песните ми. 

Трите неща, които са задоволителни, с цел да стане крепко празненство са…

…На първо място е DJ-ят и неговата селекция от музика. Следва саундът и след това… кой к‘во е взел…

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР