Диляна Попова заряза София и духна за морето. Моделката и

...
Диляна Попова заряза София и духна за морето. Моделката и
Коментари Харесай

Диляна Попова заживя в бунгало на морето

Диляна Попова заряза София и духна за морето. Моделката и актриса си нае вила на брега и се любува на прохладна почивка край морската простор.

Диляна, която неотдавна изигра ролята на секси учителка във кино лентата „ Революция Х” си взе къщичка на плажа на един от най-известните къмпинги по родното Черноморие. Тя е резервирана още от предходната година, а месечният й наем е 4 000 лева, само че сумата не е проблем за моделката.

С няколко реклами и ревюта, тя съумява да извади положителни пари, с които си живее пищно, написа „ България днес”.

Постройката, която Диляна нае, не е огромна, само че все пак разполага с всичко належащо. В нея има кухненски бокс, където моделката запрята ръкави и готви манджи за своя правоприемник.

Китната къщичка има личен двор, където хубавицата да събира другари, а също по този начин и място за игри за сина й. През уикендите и вечер Диляна постоянно се събира със съседите си на сладки приказки, които не престават до сутринта.

Наследникът на актрисата и Асен Блатечки обожава морето и да е измежду природата. Още от бебе майка му го води по къмпинги и край морето. Двамата прекарват топлите месеци от годината постоянно по крайбрежието, което е и повода дребният толкоз добре да се приспособява там.

Повечето приятели на актрисата също са с дребни деца, което е огромен плюс за нея. Така наследникът й Борил има с кого да си играе.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР