Диляна Попова започва снимки за нов български филм. Проектът е

...
Диляна Попова започва снимки за нов български филм. Проектът е
Коментари Харесай

Асен Блатечки в нов филм, Диляна Попова му партнира

Диляна Попова стартира фотоси за нов български филм. Проектът е историческа драма, която се развива в средата на 40-те години в България.

Актрисата и модел споделя, че е претърпяла същински прочувствен катарзис, до момента в който се е готвила за кастинга и се е потопила в света на героинята си.

“Затворих се три дни, настройвах цялото си създание в посока – болежка, тъга, сълзи, печал… И на кастинга усетих по какъв начин се гмурнах в нея, по какъв начин прекосих през цялото й създание и избухнах в сълзи… Мисля, че и режисьорът беше доста прелестно сюрпризиран от видяното”, споделя Диляна в изявление за списаниe Grazia. Тя е лице на новия юнски брой на стилното издание, а екзотичната фотосесия е осъществена на Малдивите. Всички фотоси, както и цялата история на Диляна, ще откриете в броя.

Режисьор на продукцията е Георги Костов, който единствено преди месец показа новия си филм "Опърничавите ". "Действието в Буров се развива през 1944 година, една седмица преди 9 септември. Филмът е исторически и е много комплициран като ера, вътре ще има и много бойни дейности ", съобщи Костов по Нова. Сценарият е дело на писателя Александър Томов. Историческата драма се развива в средата на 40-те години в България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР