Диляна Попова вярва във връзките, които се случват по любов,

...
Диляна Попова вярва във връзките, които се случват по любов,
Коментари Харесай

Диляна Попова:Вярвам в любовта

Диляна Попова има вяра във връзките, които се случват по обич, макар краха на връзките с Асен Блатечки поради негови изневери. В изявление пред Петя Дикова тя бе безапелационна, че любовта не е отживялост, а в противен случай - тя задържа двама души даже и след доста време и макар ежедневните проблеми. Попова обаче не обели нито дума за своята връзка с Блатечки в първата си обществена демонстрация след разкритията, че той й кръшкал. Тя призна обаче, че сред синът й Борил и татко му Асен има доста мощна връзка. Двамата доста обичат да слушат музика и постоянно това е рок.

"Двамата имат страхотна връзка - Борил го обожава. " - признава тя. Макар първият образователен ден да е бил много под напрежение за нея, споделя, че обожава ръчните действия, свързани с грижата за първокласника - надписването на етикети и други "Бори е наследил сръчността от мен - прави неповторими човечета от пластилин. " - добавя тя. Борил от септември е в първи клас. Майка му е извънредно щастлива от избора на учебно заведение. Малкият е записан в Музикалното, след изпит по солфеж.

"Той е доста свободен дух. Смяташе, че ще е като в детската градина - в случай че не му се върви, няма да отиде. Приеха го с виола в Музикалното учебно заведение. Купихме му инструмент преди 2 дни. Много желая детето ми да свири на типичен инструмент. " Попова съумява да реализира фантазията на сина си за рождения си ден да отиде в "Дисниленд " преди началото на образователната година и той е бил извънредно благополучен по мотива. Епидемията от ковид им попречила предходната година да осъществят тази негова фантазия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР