Диляна Попова вече не се крие и открито се показва

...
Диляна Попова вече не се крие и открито се показва
Коментари Харесай

Ексклузивни ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Диляна Попова с гаджето й Лъчезар! Манекенката го милва и прегръща на метри от Асен Блатечки

Диляна Попова към този момент не се крие и намерено се демонстрира с Лъчезар Захариев. Това излиза наяве от фотоси, направени от кореспондент на Kliuki.bg .

Манекенката и ресторантьорът бяха уловени от нашия фотограф в миг на непосредственост. Тя го милва и прегръща на ул. „ Гладстон “, която се намира в центъра на София. Именно там живее от няколко години актрисата.

Именно по тази причина Диляна е облечена по домашни облекла. Тя е по бял спортен екип и маратонки. Той също не е доста формален, облечен е с дънки, блуза и яке.

Интересното е, че Попова още живее с някогашния си Асен Блатечки. Актьорът още изплаща големия апартамент, който купи за тримата със сина им, когато бяха дружно. Затова след раздялата им и двамата останаха да живеят там, само че всеки има обособен живот и обособен сътрудник.

Това значи, че когато Диляна и Лъчезар са се прегръщали, Блатечки може да е бил в дома им, който е на метри от там. Това обаче надали е потрес за тях, тъй като нищо чудно да си водят гаджетата у дома и да мърсуват с тях на една стена разстояние.

Припомняме, че Диляна и Асен се събираха и разделяха два пъти. Имат и наследник, който към този момент е на 8 година и за който са си поделили грижите.

Фотограф: Kliuki.bg













 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР