Диляна Попова вече живее с гаджето си. Това призна самата

...
Диляна Попова вече живее с гаджето си. Това призна самата
Коментари Харесай

Диляна Попова заживя с ресторантьор-милионер

Диляна Попова към този момент живее с гаджето си. Това призна самата тя при скорошна своя медийна изява. Направи го, разяснявайки отношението на сина си Борил, който е от връзката й с артиста Асен Блатечки.

Моделката не загатна името на новия мъж до себе си, което надали е изненада, защото постоянно е избягвала да разяснява персоналния си живот и най-много любовните си безредици.

В светските среди обаче от много време се разяснява, че Диляна се радва на хармонична връзка от 2 години с ресторантьора-милионер Лъчезар Захариев. Двамата дори се демонстрираха дружно на обществено събитие през март. Дори тогава обаче моделката не разяснява новата си обич. Ясно е единствено, че връзките им са много съществени. Още повече, че към този момент живеят дружно, написа Хотарена.

Борил приел много бързо огромната смяна, което се дължало на майка му. В началото, както постоянно се случва, имало леко терзание, само че Диляна поговорила със сина си, като му обяснила, че татко му Асен Блатечки продължава да е подобен и никой няма и не се стреми да го замести. След този диалог, в дома на хубавицата настъпила естетика. Според нея е хубаво да не се губи време в непотребни страсти, преди неизбежното адаптиране към обстановката. В последна сметка всичко се подрежда, счита моделката. Бившият й Асен Блатечки също има нова жена до себе си и не го крие.

Диляна, която този септември чества 42-рия си рожден ден, и Асен, който е с 10 години по-голям от нея, пламна на снимачната площадка на сериала „ Стъклен дом ”. Вероятно около общите им подиуми в поредицата, двамата са се сближили и в действителния живот, което докара до много катаклизми. По това време артистът към момента бе привързан с към този момент някогашната си половинка Катерина Горанова, с която имат пораснала щерка.

Първоначално Асен и синеоката хубавица отричаха да имат загадка връзка. Наложи се да признаят, когато Диляна забременя със сина им Борил. След като моделката роди, се заприказва, че Асен се е върнал при жена си Катерина. Не мина доста време и потеглиха клюки, че артистът отново живее с Диляна. Тъкмо когато обстановката се успокои и изглеждаше, че е настъпило помиряване сред засегнатите страни, отново се заприказва за разлъка сред Асен и Диляна.

Днес драми и неясноти няма. Покрай откровението, че живее с новата си обич и синът й приема обстановката обикновено, моделката показа, че с татко му са в положителни връзки. Това е значимо поради детето, с цел да може да израсне в успокоение и сигурност, с цялостната поддръжка и на двамата си родители, уверена е Диляна. А те би трябвало да се схващат, а не водят война между тях. Иначе манекенката не отхвърля, че във връзката й с Асен е имало доста прочувствени стихии. Случвало се е да стигне до там, че да желае да бъде груба и внезапна, да затваря порти, само че не го е правила поради сина им.

Откакто станала майка, Диляна схванала, че сходни реакции биха навредили на детето. А движещата й мисъл, показа моделката, постоянно е била кое е най-хубавото за сина й.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР