Диляна Попова в последните месеци си е загубила ума по

...
Диляна Попова в последните месеци си е загубила ума по
Коментари Харесай

„Голяма” майка! Диляна Попова предпочита любовника пред сина си


Диляна Попова в последните месеци си е изгубила мозъка по Лъчезар Михайлов и единствено той я интересува. Ресторантьорът е влезнал дотам под кожата на актрисата, нашумяла с функциите си в „ Love.net ” и „ Стъклен дом ”, че тя не помни даже за личния си наследник.

Попова живее с дребния Борил на центъра на София, само че очевидци настояват, че всяка вечер нейният „ Нисан ” не замръква на паркинга, където го паркира по принцип, а се връща чак на сутринта. Това значи единствено едно, че Диляна прекарва нощта у своя любим.

Няма неприятно една жена да се отдаде на мъжки милувки, само че когато си майка, би трябвало да имаш малко по-различно държание. Малкият Борил всяка нощ заспивал без майка си.

Детето е на 8 година, а в тази възраст децата към момента имат потребност от родителите си вкъщи вечер. Не стига, че татко му Асен Блатечки към този момент не живее с тях, а в този момент и майка му не си спи вкъщи. Всичко това може да нанесе огромни комплекси на момчето за цялостен живот.

Когато Попова мърсувала нощем с Лъчо, синът й най-често бил гледан от майка й. Именно старата дама е индивидът, който най-вече й оказва помощ за развъждането на детето още от самото му раждане.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР