Диляна Попова някога се водеше секссимвол и мечта за всички

...
Диляна Попова някога се водеше секссимвол и мечта за всички
Коментари Харесай

Ужас: Диляна Попова заприлича на жена, заключена в мъжко тяло!

Диляна Попова в миналото се водеше секссимвол и фантазия за всички мъже. Преди 10 години тя беше на гребена на вълната и неслучайно смъкна най-желания мъж Асен Блатечки, раздели го с жена му и му роди наследник.

Днес обаче обстановката наподобява радикално друга. Манекенката, която го раздава и актриса, не просто се е състарила, само че и е замязяла на тр@вестит.

Попова пусна своя фотография в обществените мрежи, на която е с вързана коса, която въобще не се вижда, има бръчки към устата и е с тежък грим. Именно в този си тип е замязяла на жена от вида „ транс “, които са все по-актуални в западния свят през последните години.

Интересното тук е какво намира Лъчезар Захариев в сходна жена? Ресторантьорът може да има всяка, само че се е спрял на някогашна хубавица, която към днешна дата може да мине за транссексуална.

Както е известно, Диляна и Лъчо въртят обич от половин година. На манекенката не й трябваше доста време да не помни Блатечки, с който се раздели за повторно единствено преди година.

Според някои клюки артистът бил шута на майката на сина си точно поради все по-състаряващия й външен тип. Попова е единствено на 41 година, а към този момент има много бръчки по лицето, което не е по никакъв начин секси.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР