Диляна Попова най-сетне се престраши да покаже новото си гадже.

...
Диляна Попова най-сетне се престраши да покаже новото си гадже.
Коментари Харесай

Диляна Попова най-после показа новия си

Диляна Попова най-накрая се престраши да покаже новото си гадже. Близо две години тя го държеше настрани от общественото внимание и се стараеше дори да не пуска кой знае какъв брой фотоси с него в профилите си в обществените мрежи. Този път обаче, очевидно е огромно изключение, или пък хубавицата към този момент е решила да не се крие.

Бившата половинка на Асен Блатечки и майка на сина му показа по какъв начин е изкарала на вълнуващата екскурзия в Коста Рика, на която са били с Лъчезар Захариев и с още една известна двойка – Владимир Караджов от " Бригада Нов дом " и брачната половинка му Цветелина.



От фотосите проличава, че четиримата си прекарват много рисково, като всеки ден се впускат в ново преживяване из богатите национални паркове на екзотичната страна. А това, което сподели Диляна, бе от сафари в дъждовните гори на Монтеверде.

Докато минават през джунглата, моделката снима от джипа компанията, с която пътуват. Освен Владо Караджов и половинката му, в кадър влиза и един от най-богатите ресторантьори у нас Лъчезар Захариев. Със сигурност това не е несъзнателно или инцидентно, защото видеото е качено в профила на моделката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР