Диляна Попова, която има тригодишен син — Борил, от връзката

...
Диляна Попова, която има тригодишен син — Борил, от връзката
Коментари Харесай

Диляна Попова ражда второ дете на Асен Блатечки

Диляна Попова, която има тригодишен наследник — Борил, от връзката си с артиста Асен Блатечки, неотдавна, в изявление за вестник "Труд " призна, че желае още едно дете, само че не и женитба.

Може би тъкмо това нейно изявление бе искрата, която притегли вниманието на родните жълти издания и те още веднъж подхванаха тематиката за греховните връзки на манекенката с бащата на първото ѝ дете.

Известно е, че двамата съумяха да затоплят връзките си, откакто съвсем година се срещаха единствено по обвързване поради мъничкия Борил.

 Заради непредвидената непосредственост, Попова още веднъж се размечтала, че с Блатечки могат да бъдат същинско семейство и да усилят броя на наследниците си.

Асен Блатечки в никакъв случай не е оставял сина си и се старае доста детето да живее и пораства в спокойна и любяща конюнктура, без да усеща неналичието на бащинската фигура.

Давайки това като мотив на изказванията си, kluki.bg написа, че откакто видяла ĸaĸъв прелестен татко е артистът, Диляна Попова още веднъж усетила майчински ентусиазъм и се замислила за още едно дете, чиито татко да е Блатечки. Тя употребила всички женски хитрини, с цел да накара артистът да прекарва повече време в дома ѝ.

Според таблоида, манекенката към този момент е споделила голямото си предпочитание с бащата на Борил, като му е споделила, че желае а ѝ направи второ дете.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР