Диляна Попова кара Асен Блатечки да ревнува, но надали! Женски чалъми

...
Диляна Попова кара Асен Блатечки да ревнува, но надали!
Женски чалъми
Коментари Харесай

Диляна Попова с женски чалъми иска да събуди ревност у Асен Блатечки!

Диляна Попова кара Асен Блатечки да ревнува, само че едва ли!
Женски чалъми и номера ползва Диляна Попова. На кого – на Блатечки, естествено и то, с цел да разбуди люта ревнивост. Ще успее ли, различен е въпросът… Манекенката се щракна полегнала връз ръцете на не един, а четирима свои сътрудници. Това са Никито Илиев, Башар Рахал, мамин Сашо Кадиев и Орлинчо Павлов.
 Диляна Попова
Четирима опипват Диляна Попова

Орлин дори по този начин е гепил Попова за моцарелите, че си е живо обарване без угризения. А тя се хили ли хили, предоволна и горда… Да, фрагментът обиколи няколко мрежи и уеб страницата, та нима стигне до Асен Блатечки. Който да се пръсне от гняв.

Дилянка не е правила чак таквиз дивотии до момента и е очеизвадно коя е повода. Преди няколко дни писахме по какъв начин тя не зачете с нищо премиерата на последната кино лента на мъжа си, която е продукция на България и Сърбия.

Асен не беше и самичък. Доволен и благополучен от събитието и очевидно живота си, той не спря да гушка руса кукла, непозната за необятната аудитория. Кое беше мацето, още не знаем, само че двамцата си гукаха обещаващо и се басираме, че не е изключено да са траяли по-интимно по-късно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР